Een Quooker!

Angelique wint een Quooker via Love2BeMama!

Terwijl ik de laatste boodschappen doe met twee oververhitte kinderen, hoor ik dat ik een inkomend berichtje krijg in mijn inbox. Aangezien ik op een mail wacht, grijp ik tegen beter weten in naar mijn telefoon en zie ik een bericht van Quooker. “Van harte gefeliciteerd met jouw prijs” luidt de titel.

Ondanks twee zeurende kinderen –“Gaan we naar huis?” “Mag ik deze beker?” “MAHAAAAAAM” “Ik wil een ijsje!!”- kan ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en lees ik direct de e-mail. Het stemmetje in mijn achterhoofd brult alleen maar “Ik heb gewonnen, ik heb gewonnen, ik heb gewonnen!” en voor een nanoseconde hoor of zie ik niets anders meer dan een prachtige Quooker Fuion op de plek van mijn rammelende Ikea kraan. Mijn innerlijke ik doet een dansje van plezier!

Terwijl ik mijzelf bij elkaar raap en verwoed mijn kinderen bij me roep die ergens in de winkel de boel onveilig aan het maken zijn (oooooh, je bent zo’n moeder geworden….), besluit ik toch direct een mail terug te sturen en op facebook te kijken of ze zich echt niet hebben vergist! Maar daar staat het! Op de facebookpagina van Love2BeMama, ik heb de Quooker Fusion echt gewonnen. Quooker is snel en nog de zelfde dag heb ik een afspraak gemaakt met de monteur.

Afgelopen donderdag was het dan zo ver. De Quooker Fusion werd geinstalleerd. Om 8.00 uur precies stond de monteur aan de deur en binnen een uur was de kraan gemonteerd, had ik een uitgebreide uitleg gekregen en moest ik natuurlijk mijn eerste kopje thee maken!

We zijn inmiddels een paar dagen verder en of hij bevalt?? Hij is niet alleen qua design prachtig, maar hij is handig, functioneel en GIGA HOT! Zelfs mijn iet-wat-sceptiche man is helemaal in de wolken! Zeker omdat de beveiliging van het hete water zodanig is gemaakt dat de kinderen deze met geen mogelijkheid op gang krijgen! En dat is heel fijn! En… het water (koud, warm en gekookt) komt uit een kraan! Geen gedoe met 2 kranen!!

Bye Bye waterkoker, dank voor zo veel jaren trouwe dienst, maar wij gaan nooit meer terug!!

Super bedankt!

Facebook Comments