Lifestyle

Chalrose: Een tas, meerdere gezichten!

Chalrose

Een tas, meerdere gezichten!

Als Angelique Jansen van Hethuishoudenvan.nl de Chalrose tas tegenkomt op de Show Up beurs, is ze direct verkocht. Want 1 tas, met meerdere functies..

Een tijdje terug liep ik, samen met mijn lief, op de Show-Up om wat inspiratie op te doen. Daar hou ik van. Even browsen wat er dit seizoen hot is, waar ik graag over wil schrijven en nieuwe contacten op doen.

Chalrose_Tabichoice_tassenBijna per ongeluk liep ik de stand op van Chalrose. Ik had voor de webshop helemaal geen behoefte aan leren tassen, maar ik vond de kleur zo mooi van de tas die op de pop hing! Terwijl ik de tas bewonderde, begon de dame van Chalrose mij een uitgebreide uitleg te geven van de (in haar ogen) Must-have tas. Met een voet buiten de stand – had ik al verteld dat mijn lief mee was? En hoe staan jullie mannen erbij als je voor de (in hun ogen) miljoenste keer weer een tas of een paar schoenen staat te bewonderen? Zo stond die van mij dus ook! – en in mijn hoofd het “sorry, ik ben niet geïnteresseerd” riedeltje op het puntje van mijn tong, besloot ik haar toch even 5 minuten van mijn tijd te geven.

 

En boy-oh-boy.. daar.heb.ik.echt.geen.spijt.van.

 

Ideale tas

Bij Chalrose handbags & accents draait het om de ideale tas. “Een tas die geschikt is voor iedere vrouw en elke gelegenheid. Want we zijn niet één persoon; we zijn zakenvrouwen, dochters, moeders, partners, vriendinnen en lovers! En natuurlijk dragen we niet één outfit, één kleur of één stijl.” aldus Chalrose. Dus kijk en oordeel zelf!

 

Chalrose: Een tas, meerdere gezichten! Hethuishoudenvan.nl
De diverse Click-on accessoires voor de IT bag!

 

Geen tijd

Ik ben verliefd op de tas. Niet alleen omdat het een prachtige leren tas is, in precies de kleuren waar ik van hou. Maar ook zeker om de diversiteit van de tas, de accesoires (Cliks, zoals zij die noemen) die je er bij kunt kopen, die de tas net even dat beetje extra geven. Sommige van die Clicks, kun je ook gewoon als armband gebruiken. Daarnaast kun je er portemonnees aanhaken, die je ook weer heel makkelijk als aparte clutch kunt gebruiken. En (voor mij als drukke moeder niet geheel onbelangrijk) je kunt gewoon alles in de tas laten zitten, als je de tas transformeert! Want ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb ‘s morgens echt geen tijd om uitgebreid van tas te wisselen.

 

 

 

Pricewise

Echt heel goedkoop zijn ze niet, je moet de tas meer zien als een “investment”stuk.

En je krijgt er wel wat voor natuurlijk! De tas kun je online bij hun kopen voor €199,95. Maar… hoeveel tassen koop jij per jaar?

 

Shop-Bags-Chalrose

 

Oeh… en hoe fijn…. je kunt er ook een rugtas van maken!

Chalrose - hethuishoudenvan.nl
een rugtas en een shopper in 1. En ja, er kan ook een laptop in 😉

Ik ga vast sparen!

Facebook Comments

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.