Download!Download Point responsive WP Theme for FREE!

Coming soon: Nintendo Switch

Eerder dit jaar maakte Nintendo bekend dat zij bezig zijn met een geheel nieuw concept: de Nintendo Switch, eerder bekend onder de codenaam Nintendo NX.

Nintendo Switch

En net zoals iedere andere Nintendo release beloofd de Nintendo Switch weer een prachtig innovatie te worden.  Vorige maand bracht Nintendo een prachtige trailer voor de Nintendo Switch en het beloofd heel wat te worden!

De Nintendo Switch is vanaf maart 2017 te koop. Ik denk dat ik dit jaar, opgevouwen in de handbagage van mijn lief, mee ga naar de CES in Las Vegas om de Nintendo Switch met mijn eigen ogen te zien en even lekker uit te testen.. (man! Ik mis de E3 bezoekjes)

Heb jij een game-console in de kast staan? Zo ja, welke?? #durftevragen

 

Facebook Comments

Related Post

2 Comments
  1. Jasmijn@fam-verkaik.nl'

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *