De FoldiMate, DE gadget dat jouw huwelijk redt!

Soms zie ik producten voorbij komen, waar ik echt heel erg warm van loop. En van dit geniale product, krijg ik het wel HEEL warm!

Iedereen, ouder of niet, kent het probleem. De vicieuze cirkel van de was. Wassen, drogen, strijken, vouwen, opruimen en weer doorgaan.. en dat, wanneer je een klein beetje pech hebt, iedere dag weer. En daarom stapelt bij veel drukke gezinnen de schone was op, in het lege logeerkamertje.

Ik ben ook zo’n waswonder. Iedere ochtend stop ik trouw de was in de machine en ‘s avonds in de droger of aan de waslijn. Alle was dat dan op dat moment droog is, gaat snel even naar de werk/logeer kamer. De deur gaat dicht….. om vervolgens te gaan werken in de keuken….. Een constante bron van ergernis voor zowel mijn man als mijzelf. Maar ja, ik ben nu eenmaal ook druk!

Dat was vast ook de gedachte van deze ontwikkelaars. Het moet makkelijker kunnen, moeten zij hebben gedacht! En dus komen zij met het, in mijn ogen, meest briljante idee van de afgelopen jaren, de FoldiMate.

Wat is de FoldiMate? Nou ja, kijk zelf maar!

Foldmate_Orange_A

Dit is m. De FoldiMate. Een state of the art…

Foldmate_Orange_B…..mega handige…..

Foldmate_Orange_C….WAS-VOUW-MACHINE!!!!

Een wat?

Jawel dames (en heren), de FoldiMate zorgt er voor dat die schone was, die je verstopt hebt in de logeer/studeerkamer, waar je al een week tegen op zit te kijken, waar ruzie om is geweest en waar de kinderen al doorheen hebben zitten trekken, wordt gevouwen!!!!

Hoe werkt de FoldiMate

 

 

 

 

 

Enthousiast??

Helaas moeten we nog even wachten voordat we de FoldiMate kunnen gebruiken. Ze zullen pas in 2018 op de markt komen, maar als je echt niet kunt wachten, dan kun je via deze link vast een exemplaar bestellen.

De FoldiMate zal tussen de $700,- en $850,- kosten. Wat deze in Nederland gaat kosten en welke grote leverancier dit idee gaat oppakken, is nog niet bekend.

Ik hou deze FoldiMate in ieder geval voor jullie in de gaten!

 

Facebook Comments

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *