De TipTop 2 in 1 picknick tafel

Het is officieel herfst. De dagen worden korter, de bladeren vallen binnenkort van de bomen en het is weer de ideale tijd om lekker op zondag ochtend een frisse neus te halen in het bos of in het park.

 

Ik hou wel van deze periode. Misschien is dat wel omdat ik in een groene omgeving woon net buiten de randstad. Maar de mooie warme en rijke kleuren die de natuur ons geeft in dit seizoen zijn voor mij altijd een aanleiding om op een zonnige dag, met mijn jas aan, even lekker te genieten van een kopje koffie en een broodje buiten in de tuin.

 

En waar kun je dan beter op gaan zitten dan op een TipTop bank!

bloemen bank

 

Ken jij ze al?

De TipTop bank is een handgemaakte, geïmpregneerde bank, die je in een handomdraai omtovert tot een picknicktafel. Zo heb je altijd extra ruimte voor onverwachts bezoek. Of hoef je niet een godsvermogen neer te tellen voor een “state of the art” buitenset, die je na de zomer onmogelijk op de zolder gepropt krijgt.

 

Hoe werkt het?

Het is zo simpel als 1,2,3.. Bekijk het filmpje maar!

 

Alleen voor buiten?

Nee hoor! De TipTop kun je ook binnen plaatsen, bijvoorbeeld in de keuken. Zou heb je altijd extra ruimte gedurende de dag en voor het eten, klap je m gewoon uit! Of op de veranda, in de serre, in de voortuin, de speelkamer… ik kan zo 5 plaatsen verzinnen waar ík deze TipTop picknicktafel kan plaatsen in míjn huis. Hij is makkelijk, multi inzetbaar, duurzaam en in meerdere varianten te verkrijgen. Zo heb je een standaard variant, één speciaal voor de kinderen en een XL variant, speciaal voor 3-6 personen.

 

Je kunt de TipTop picknicktafel online kopen bij www.tiptopprojecten.nl en de prijs is v.a €229,-. Bij ons staat deze in ieder geval HEEEL hoog op het verlanglijstje!

 

Oh.. en weet je dat je de TipTop picknicktafel ook kunt winnen? Op de facebook pagina van TipTop projecten staat wat je moet doen om kans te maken op deze picknicktafel. De actie loopt tot 2 oktober 2015! Ik zou zeggen.. waar wacht je nog op!

 

Facebook Comments

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *