Er zit een luchtje aan…

Als mijn man naar een beurs is geweest neemt hij vaak de leukste dingen mee als sample. Gewoon om uit te proberen of het iets is, of -als het om speelgoed gaat- om te kijken of de kinderen het leuk vinden. Het ene product is leuker dan het andere en vaak hebben we het in een keer door als iets aanslaat. 

Zo kwam hij laatst thuis met een cadeautje voor mij. “Dat mag je reviewen! Laat maar weten wat je er van vind.” 

Voor mij lag een doos vol met iPhone6 hoesjes in de meest leuke kleuren van het spelletje Candy Crush Saga…

  

 

 We kennen allemaal het spelletje wel. En iedereen is er op een bepaald punt enigszins verslaafd aan geweest. Candy Crush Saga. Prachtige mooie snoepjes, die je moet verzamelen of verslaan om de beertjes vrij te krijgen, de chocolaatjes te verslaan en ga maar zo door. De spelletjes zijn zo’n hit, dat de bedenkers daarvan moeten hebben gedacht dat ze er meer uit konden halen. En een merchandise lijn was geboren! Kleurige haarbanden, elastiekjes, oordopjes en snoeperige vestjes met het Candy Crush saga logo kun je als fan kopen in hun online store. Een onderdeel daarvan zijn deze iPhone hoesjes, in 6 snoeperige kleurtjes; groen, blauw, rood, geel, paars en oranje. Leuk en vrolijk, zou je denken. Maar er is nog meer… Er zit een luchtje aan! En niet zo’ n kleintje ook! De groene moet naar appel ruiken, de blauwe naar blauwebessen, rood naar aardbei 😬, paars ruimt naar druiven, oranje naar mango en geel ruikt naar Citroen.

   
    
    
  Ik vind het persoonlijk wel grappig, het doet mij denken aan de Dufty’s. Ienie mini poppetjes, met een luchtje, die je vroeger (toen ik nog 7 was) kon sparen. Maar ik zou er niet mee lopen. Niet omdat de hoesjes super stom zijn hoor.. In tegendeel. Ik denk dat de mensen van Candy Crush er goed over hebben nagedacht over wat voor extra’s zij kunnen toevoegen. En het luchtje vervaagt na een tijdje gebruik. 

Ik vind het product best geinig en de kleurtjes zijn heel leuk! Maar dat luchtje.. Ik weet het niet! 

Ben jij fan van Candy Crush? Hou dan dit weekend Facebook en Instagram in de gaten!   

    
    
 

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *