Angelique 2.1

Het regent, het regent! 

Het is herfst. De bladeren verkleuren en komen straks naar beneden. En het is niet langer iedere dag mooi, zonnig weer.

 

 

 
Regen, kou en wind worden straks weer een deel van de dag en hoe hard je ook je best doet, erg fijn is zo’n regenbui op je net geföhnde haar  niet. Om dan nog maar te zwijgen over dat logge regenpak, dat eigenlijk veel te oncomfortabel zit op de fiets.

 

 

 

 

Maar have no fear! Help is here!

 

hip in de regen

Bij Hip in de regen weten ze daar wel raad mee! Een geweldig leuke webwinkel met hele mooie items voor in de regen! Mooie, stijlvolle en functionele paraplu’s voor als je onderweg bent. Prachtige, stijlvolle of functionele regen mantels -want echt regenjassen kunnen we ze niet noemen. In vele maten, kleuren en vormen. Met print, effen.. Voor ieder wat wils. Zelfs mooie lange jassen die tegen een stootje en een flinke bui kunnen! En het voordeel van de lange regenjas is dat je die regenbroek aan de wilgen mag hangen!

 

Maar mijn favoriet zijn toch wel het brede scala aan regenlaarzen. Waarvan je veel al gewoon iedere dag kunt dragen! Gewoon.. omdat het kan!

 

Met dit exemplaar als all-time favoriet! Wat een geweldig mooie laarzen van Talolo Cowboy Wellies! Je ziet bijna niet dat het regenlaarzen zijn. De print is stylish, maar als je niet van zwart Kroko houdt, zijn de boots ook in andere kleuren en prints te krijgen. En de prijs? Deze beauty’s heb je al voor €64.95. Eens kijken of de Sint dit jaar wat eerder langs kan komen..

 

 

Nog meer hippe items voor in de regen?

1. Senz paraplu met houder! Ideaal voor op de fiets of aan de kinderwagen?

2. Lange regenjas met “fietsfunctie” van Hip in de regen

3. Michael Kors regenlaarzen

4. Regenhoes met zebra print van Little Mack

 

Laat de herfst nu maar komen!!

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.