WIN! De Spotter GPS tracker

Alle moeders kennen het gevoel wel. Kindlief gaat uit spelen en hoe hard jij je best ook doet, je kunt hem in geen velden of wegen meer vinden. Hoewel je vaak rationeel weet dat het wel goed zit, komt daar dan toch dat stemmetje achter in je hoofd op en brult steeds harder: “WAAR IS MIJN KIND?!?”

Nu zijn er oplossingen om ons moeder hart geruster te laten kloppen. Een van deze oplossingen is Spotter van het Kruitvat. Een klein apparaatje dat je o.a. aan de broek van jouw kindje vast kunt maken, zodat je altijd weet waar hij of zij uit hangt. Maar hoe werkt dat dan? Angelique test de Spotter voor jou uit!

Spotter Box HHV

 

“JEEEEEEEE! Ik mag de Spotter uittesten!” Dat was mijn aller eerste reactie en ik kon ook niet wachten tot ik het dingetje in handen had om deze vervolgens aan mijn dochter vast te plakken. Zij is in de leeftijd dat ze heel graag, iedere dag, lekker buiten wil spelen met haar vriendinnetjes. En hoewel wij voor een geweldig speeltuintje wonen, ben ik haar dus ook geregeld “kwijt”. Nu loopt mijn dochter niet in zeven sloten tegelijk, maar toch loop je dan even naar buiten en roep je net even iets te ongerust dat ze haar hoofd om het hoekje moet steken. Voorheen zat ik dan fulltime tegen het raam aan geplakt, maar met een opstapelende was en alle andere huishoudelijke taken, heb ik dat een beetje laten varen. Dus een Spotter zou ideaal zijn om dat overbezorgde stemmetje in mijn hoofd tot rust te brengen.

 

What’s in the box?

 

Spotter in the boxBij het eerste aanblik van het pakketje, wordt de interesse van mijn huishouden altijd gewekt. Twee uiterst nieuwsgierige kindjes staan dan om mij heen en vechten om wie het pakje open mag maken. Een lachwekkend gezicht, dat mij direct doet denken aan pakjesavond.

Daar is ie dan! Een heel mooi vormgegeven apparaatje, dat voor kinderen uiterst simpel te gebruiken is. Zoonlief heeft hem als eerste weg gegrist en is zeer geïnteresseerd in het mooie zilveren knopje in het midden.

In het doosje vind je de Spotter, een oplaad kabeltje, een oplader voor in het stopcontact, een riemclip, een activatie kaartje en de handleiding.

 

 

 

En hoe werkt het dan?

Nadat de Spotter uitgebreid geïnspecteerd is door de kinderen, ga ik hem activeren. Dat is een heel simpel proces, want je hebt daar alleen maar internet Portal_Screens_2voor nodig. Eerst zet ik de Spotter aan. Ik ga naar de website van Spotter en maak een account aan en koppel het apparaatje met de gegevens die ik bij de Spotter heb gekregen. En daarna download ik de Spotter app en log daar in met mijn gegevens die ik net online heb aangemaakt. En voila! Een kaart van mijn omgeving wordt direct getoond. Nu kun je echt aan de slag gaan!

 

Spotter app functiesDe app is bijzonder gebruiksvriendelijk. Er zit zelfs een functie in om meerdere Spotters te koppelen, zodat je iedereen in één oogopslag kan volgen.

Ik besluit eerst om de instellingen even de instellingen te laten en te kijken hoe het apparaatje werkt. Manlief had boys-night, dus met een klein smoesje kreeg ik hem zo ver om als eerste de Spotter te testen. Hoewel wij beide een iphone hebben, is het nooit bij ons opgekomen om die te koppelen om elkaar zo in de gaten te houden. Maar dit was een leuk moment om het bereik va de Spotter te testen. En het bereik is goed, groot en erg nauwkeurig! Zo nauwkeurig dat ik halverwege de avond kon vertellen in welke kroeg hij zat. Ik was onder de indruk!

De volgende dag was dochter lief aan de beurt om de Spotter te testen, in en om de buurt. Ik had ’s avonds in de app een zone aangemaakt waarin zij mocht spelen. Uiteraard was deze zone net iets kleiner dan de zone waarin ze normaal gesproken mag ravotten. Dit om te kijken hoe de Spotter reageert. In eerste instantie had ik niet het idee dat de Spotter het huis had verlaten, hoewel mijn dochter al aan de rand van het speeltuintje aan het spelen was. Maar toen Spotter eenmaal haar locatie had opgepikt – ik was waarschijnlijk weer veel te snel met Tracken- kon ik haar keurig in de gaten houden. En kreeg ik direct via de app door als zij over de grens van de zone heen ging.

 

En toen bellen…

Call-SpotterEen van de meest toffe functies van deze Spotter vind ik de bel functie. Als het kind in nood is, hoeft het alleen maar op de SOS knop te drukken en de ouder krijgt een bericht op zijn/haar smartphone. De ouder kan dan via de app besluiten om het kind te bellen. En wij zijn fan! Uiteraard had dochter lief al snel in de gaten dat er “iets gebeurt” als ze op die SOS knop drukt. Want mama belde haar! Wat een feest!! Dus al snel werd er op de knop gedrukt voor bijna alles. Ze had een kastanje gevonden, ze was naar haar vriendinnetje, “Mam, je kijkt niet! Ik sta op de glijbaan”,” mogen wij een snoepje?” en ga maar door. Dus je kind instrueren dat het alleen mag bellen als er iets ergs is, is in mijn geval geen overbodige luxe ;-).

Conclusie

De Spotter is een geweldig apparaatje. Het is niet te klein, het is degelijk en robuust – kan dus best tegen een stootje- en is betaalbaar! De kosten van de Spotter zijn € 69,99 en is exclusief te verkrijgen bij het Kruidvat. Je betaalt geen abonnementskosten. Om van de belfunctie gebruik te kunnen maken, kun je de Spotter per maand opwaarderen voor €4,99. Je kunt er ook voor kiezen om deze op te waarderen voor de komende 6 maanden of voor een heel jaar.

Ik heb de Spotter uiteraard getest met mijn eigen kroost, maar de Spotter is uiteraard ook te gebruiken in andere situaties. Denk bijvoorbeeld aan een huisdier, gebruik bij een speurtocht of om jouw spullen te tracken bij het uitlenen of diefstal. De Spotter kan ook heel goed gebruikt worden om ouderen te tracken. Zeker door de extreem makkelijke bediening.

 

Wil je meer weten over de Spotter? Dat kan, ga dan naar http://www.spottergps.com.

 

winactie

 

Spot jouw kind

 

Ben jij ook net zo enthousiast geworden over de Spotter GPS Tracker? En wil je jouw wegloper ook heel graag in de gaten houden? Dan hebben wij misschien de oplossing! Je kunt namelijk een Spotter GPS Tracker winnen!

Wat moet je doen?

 • Deel dit bericht op Facebook op je pagina.
 • Tag in ieder geval twee moeders in dat bericht.
 • Reageer onderaan deze blog in het commentaar vak en laat weten waarom jij deze Spotter GPS Tracker wil winnen.

 

Deze win actie loopt tot 22 november!

Facebook Comments

Related Post

9 thoughts on “WIN! De Spotter GPS tracker

 1. Ik zou het graag winnen ,ben oppas moeder van 2 kindertjes zou er niet aan moeten denken dat 1 van de 2 weg loopt en ik ze niet kan vinden .Ze komen tot nu toe niet tegelijk maar mocht het welzo zijn dan koop ik erzeker een bij .

 2. Wow!!!! De spotter GPS tracker zou ik heel graag willen winnen! Dan kan ik met een gerust hart mijn dochter naar de speeltuin laten gaan waar ze als al zoooo’n grote meid graag alleen maar toe wil.

 3. Ik vind het echt een geweldige uitvinding, eigenlijk horen alle ouders met kinderen dit gewoon te hebben. Ik maak dolgraag kans

 4. Wat een leuk geschreven artikel! De spotter ken ik nog niet maar ik zou hem zeker overwegen voor mijn jongste zoontje.. Die is ondernemend en wil het liefste de hele wereld ontdekken.. En ik denk dat iedere moeder het gevoel herkent om telkens te checken en naar buiten te lopen om toch even zeker ervan te zijn waar hij nu weer is… Naast voor jezelf vermoeiend ook niet leuk voor het kind wat gestoord word in spel.. Dus dit lijkt mij inderdaad een mooie oplossing

 5. Graag 🙂 like en share. Mijn zoontje krijgt steeds meer bewegingsvrijheid rondom huis. Hij vind het heel stoer dat hij de buurt mag verkennen maar ik vind het stiekem wel spannend

 6. Ik had dit ook gezien in mijn mail van de Kruidvat, ik had mijn bedenkingen maar na het lezen van je blog ben ik enthousiast.
  Ik heb maar 1 dochtertje en heel voorzichtig met haar , ze wil ook heel graag buiten spelen maar ook ik heb dan geen moment rust en wil haar zoveel mogelijk in de gaten houden. Dit apparaatje zou weleens de oplossing kunnen zijn om haar beetje bij beetje los te laten

 7. Ik heb maar 1 dochtertje en heel voorzichtig met haar , ze wil ook heel graag buiten spelen maar ook ik heb dan geen moment rust en wil haar zoveel mogelijk in de gaten houden. Dit apparaatje zou weleens de oplossing kunnen zijn om haar beetje bij beetje los te laten.
  Voor mijzelf is het is het ideaal voor de krantenwijk s morgens, helemaal in de donkere wintermaanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *