Dat was het dan..

Na jaren van veel plezier een blog opbouwen, lijkt al mijn harde werk voor niets te zijn geweest. Afgelopen zomer is hethuishoudenvan.nl door een lek in een plug-in gehackt en is alles weg. Alle artikelen, de opmaak en foto’s.. alles was in eens verdwenen.

Het was verdrietig en zuur, maar soms moet je iets zien als een kans op een nieuwe start. Daarom heb ik besloten te stoppen met hethuishoudenvan.nl.

Nieuw avontuur


Uiteraard stap ik niet helemaal uit de schrijverswereld en heb ik rustig de tijd genomen om iets nieuws op te zetten. Een nieuw platform, speciaal voor vrouwen (zoals ik) van 40+: www.frty.nl

Een Lifestyle platform, waarin niet alleen ikzelf, maar ook andere experts in hun gebied, tips en advies geven op het gebied van Lifestyle, tieners, health, beauty en meer. Ook is mijn lang gekoesterde droom om een echte (online) boekenclub op te zetten hierin verweven. Met FRTY Leest wil ik vouwen inspireren om eens niet voor de buis te hangen, maar lekker weg te kruipen in een goed boek.
Kom eens een kijkje nemen op FRTY.nl of op een van onze socials (@frtyonline).

Voor nu wil ik je bedanken voor jouw bijdrage aan Hethuishoudenvan.nl en ik hoop je in de toekomst zeker weer eens tegen te komen.

Liefs,
Angelique

Angelique@frty.nl
Info@angeliquejansen.nl

Sorry… gehackt!

Het is extreem leeg op de website op het moment. We zijn gehackt en iemand heeft alles verwijdert. Dat is natuurlijk enorm […]

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *