Gadgets Win

Wishbone Smart Thermometer deel 1

Leestijd: 3 minuten

 

 

Een thermometer die je met jouw smartphone kunt bedienen! Ik had er al eens eerder van gehoord en gezien op beurzen, maar de uiteindelijke resultaten waren daar nooit zo’n succes van. Hij werkte niet accuraat, de temperatuur verschilde dan enorm met de werkelijke temperatuur of het dingetje stagneerde dan helemaal.

Dus toen ik de Wishbone zag, werd ik er erg nieuwsgierig naar. Zou deze dan wel werken??

wishbone-smart-thermometer-lime

De Wishbone is namelijk zo’n uiterst handig apparaatje, waarmee je de temperatuur van jouw kindje, van jezelf, de warme melk, de koffie, het bad en ga zo maar door, kunt meten.

Zodra de Wishbone binnen is, ga ik aan de slag. Het helpt dat ik ziek ben. Ik ben al een paar dagen off my game en loop rond met een enorme keelpijn en hier en daar een flinke verhoging.

Het werkt heel simpel. Je download de app en steekt de wishbone in de hoofdtelefoon aansluiting van jouw telefoon. In de app kun je aangeven wat je wilt meten; de omgeving, een object, zoals voedsel of vloeistof of het lichaam. In mijn geval kies ik voor het lichaam. En druk dan op de knop. In het midden zie je een wijzer die naar de temperatuur wijst.

schermafdruk Wishbone Wishbone liquid Tab uitleg kiesscherm temperatuur scherm

 

 

 

 

De wishbone geeft bij mij een kleine afwijking aan. Maar ja, de meest betrouwbare meting is natuurlijk toch nog altijd de rectale manier. Echter is de afwijking minimaal. Maar de Wishbone is echt een geweldige aanvulling. Persoonlijk zou ik de oude vertrouwde thermometer nog niet de deur uit doen.

Binnenkort schrijft onze nieuste blogger Alice een uitgebreide review over de Wishbone. Alice is net moeder geworden van een geweldig kindje en test de Wishbone uitgebreid voor ons!

 

Kun je niet wachten?

Zoals je van ons gewend bent, kun je de wishbone ook winnen!

Wat moet je doen?

Like Wishbone en Hethuishoudenvan.nl op facebook

Geef ons aan waarom jij juist de Wishbone wilt winnen!

Facebook Comments

3 thoughts on “Wishbone Smart Thermometer deel 1”

  1. Ik houd van gadgets! Van vroeger ben ik een ouderwetse kwik-thermometer gewend. Nu hebben we een digitale thermometer maar die gaat steeds stuk (we zijn nu al aan de 4e). Deze Wishbone thermometer lijkt mij erg handig en super makkelijk in gebruik. Ik vind het prettig dat je hem kunt gebruiken voor het meten van lichaamstemperatuur, vloeistoffen, maar ook voor de temperatuur in de woonkamer of slaapkamer. En de meet-gegevens worden gewoon opgeslagen op je telefoon. Zo kun je ze ook makkelijk teruglezen.
    Ik ben enthousiast en zou ‘m graag gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.