Agenda love: back to basix agenda review my journal 2017

Leestijd: 4 minuten

Vandaag is het Winnen-woensdag en ik neem je mee naar de

 • Back to Basix agenda review: my journal 2017 (NL)

Voor een digi-freak ben ik, als het om agenda’s gaat, erg oldschool. Ik heb het wel geprobeerd hoor, een agenda bij te houden op mijn iPhone. En opzicht gaat dat ook best prima. Je zet de afspraak in jouw digitale agenda en het synchroniseert met de laptop, andere agenda’s en alle devices die je wil. Maar als je, net als ik, ook ALLE andere zaken opslaat in de agenda is mijn digi-agenda toch niet echt toereikend. Natuurlijk heb je ook daar apps voor! Maar ik hou nog wel eens van ” doodles” op een geel post-itje.

En dan ziet je agenda er halverwege het jaar ZO uit:

mijn huidige agenda
mijn huidige agenda

 

Mijn agenda.. mijn rechter hand, mijn linkerhand. Ik zou niet weten wat ik zonder zou moeten doen! Werkelijk mijn halve leven staat beschreven in mijn agenda. Adressen, afspraken, ideeën, afspraken voor de kinderen, statistieken voor alle websites die ik beheer, social media ideeën en statistieken, mijn leven op een geeltje en ga zo nog meer even door.

Back to Basix agenda review: my journal 2017 (NL)

Daarom ben ik ook wel wat extra kieskeurig als het om agenda’s gaat. Een gewone huis-tuin-en-keuken-agenda volstaat in mijn geval niet, maar probeer in de wirwar aan agenda’s maar eens één te vinden die niet alleen aan de eisen voldoet, maar er ook nog een fijn uit ziet. Ik heb van alles geprobeerd, een pocket agenda, een Action agenda, een Filofax op A5 formaat.. niets voldeed echt aan al mijn wensen en voor ik het wist, had ik 4 agenda’s. Totdat ik My Journal van Back to Basix ontdekte.

Gelukkig zijn er meer mensen die met dat probleem zitten en zijn er inmiddels een aantal leuke agenda’s die er uit springen. Maar mijn favoriet blijft toch My journal van Back to Basix.


My Journal 2017
My Journal 2017

De review van de My Journal 2017 agenda van Back to basix:

My Journal is niet zo maar een agenda. Met My journal kun je al jouw to-do’s, afspraken, ideeën en klusjes noteren en dat allemaal in één gemakkelijk overzicht. De My Journal heeft ook een aantal pagina’s waar je jouw doelen  voor 2017, maar ook voor daarna, kan beschrijven. Je kunt jouw mooiste herinneringen van het afgelopen jaar kwijt, tips voor leuke cadeau’s en feestjes en mooie Quotes. Daarnaast heeft My Journal 2 mooie pockets in al je losse papiertjes, stickers, post-it, bonnetjes etc.  in op te bergen! Dat is voor mij heel fijn. Ik raak, tot frustratie van mij zelf, nog wel eens wat kwijt. En als mijn hoofd weer over loopt van de ideeën en helemaal vol zit, vind ik het toch fijn als mijn agenda mij herinnert aan de belangrijke zaken en aan het feit dat ik vandaag echt nog niet genoeg heb gedronken. En niet geheel onbelangrijk, My journal heeft een heel fijne kleur en een prachtige lay-out;-) Voor mij is de My Journal een agenda, een assistent, Pinterest en Facebook ineen. En dat allemaal zonder internet!

 

back to basix agenda review my journal 2017 (NL)
de eerste indruk is goed!

 

back to basix agenda review my journal 2017 (NL)
prachtige lay-out en kleuren

Ik kan maar 1 minpuntje detecteren: in 2017 heeft de agenda geen keurige tabbladen, maar ja. Je kunt niet alles hebben…. (toch?) Het immers een review.

De binnenkant
De binnenkant

 

 back to basix agenda review my journal 2017 (NL)
De pockets zijn ruim!

Wil jij ook zien hoe goed de My Journal voor jou kan werken? Dat kan! Namens Back to Basix mag ik een mooie My Journal weggeven! Hoe maak je kans?

 • Ga naar Facebook en like de pagina van Hethuishoudenvan.nl
 • Like het bericht en geef aan waarom jij deze agenda graag wil proberen
 • Ken jij iemand die ook wel wat orde in zijn leven kan aanbrengen? Je mag hem of haar taggen (dit beïnvloed niet je winkansen) !

De post delen = geweldig

Wil jij weten welke andere prachtige agenda’s en stationary Back to Basix vertegenwoordigd? Neem een kijkje op hun facebookpagina. 

 

 

nb. door alle commotie op internet rondom gesponsorde items, moet mij wel van het hart dat ik deze agenda ECHT geweldig vind. Back to Basix stelt de agenda ter beschikking na mijn lovende, happy-de-peppy e-mail waarin ik als een dolle vertel dat ik OH.ZO.BLIJ ben. 

 

back to basix agenda review my journal 2017 (NL)

 

 

 

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

4 gedachten over “Agenda love: back to basix agenda review my journal 2017

 1. Ik heb ook véél liever een agenda waar ik doorheen kan bladeren dan een agenda op de mobiel of computer. Dat is voor mij veel overzichtelijker.
  Jammer, ik kan niet meedoen met de actie, want ik heb geen facebook. In ieder geval succes met de winactie!

  Oh en ik heb je gevolgd op twitter en bloglovin’ 🙂

   1. Dat zou heel aardig van je zijn als je voor mij een uitzondering wilt maken! Ik had nog geen agenda voor 2017, dus als ik deze beauty kan winnen zou dat mooi zijn 😉 Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.