Bijna echt gebeurd
Boek Preview

Bijna echt gebeurd

Leestijd: 2 minuten

Bijna echt gebeurd

van de schrijver van  Grote kleine leugens (HBO’s Big Little Lies) van Liane Moriarty

hethuishoudenvan.nl

 

Na het grote succes van Het geheim van mijn man en Grote kleine leugens, verschijnt op 18 april het nieuwe boek van Liane Moriarty: Bijna echt gebeurd.
Bijna echt gebeurd

Het boek

Sam en Clementine hebben een mooi, maar druk leven: twee jonge dochters, een verantwoordelijke baan voor Sam en de hectiek van een belangrijke auditie voor Clementine, die celliste is. Van jongs af aan is Clementine bevriend met Erika. Een enkele blik tussen hen kan een complete conversatie vervangen. Maar hun vriendschap is gecompliceerd.

Als Clementine en Sam op bezoek gaan bij Erika en haar man Oliver, en hun buren iedereen onverwachts uitnodigen voor een barbecue, zegt Clementine dan ook snel ja. Het gezelschap van de levenslustige buren lijkt haar een welkome afleiding.

Twee maanden later vragen Clementine en Sam zich steeds weer af: wat als we nooit naar die barbecue waren gegaan?

Wil je weten of het een boek is voor jou? Ga dan hier naar het leesfragment.

 

‘Liane Moriarty is een auteur voor wie ik alles uit mijn handen laat vallen. Haar boeken zijn zo wijs, eerlijk en knap geobserveerd. Bovendien heb ik nog nooit een van haar ontknopingen kunnen raden.’ – Jojo Moyes

 

  • Verschijningsdatum: 18-4-2017
  • ISBN: 978-94-005-0837-8
  • Aantal pagina’s: 528
  • Uitgever: A.W. Bruna

 

Big Little Lies

Hethuishoudenvan.nl Big Little LiesLiane Moriarty schrijft ook het boek “Grote kleine leugens” , waar HBO een HBO-miniserie van heeft gemaakt. In Big Little Lies schitteren Reese Witherspoon, Nicole Kidman als krengerige huisvrouwen. Ook jummies Alexander Skarsgard, James Tupper en Adam Scott zijn van de partij.

 

Bekijk hier gratis de eerste aflevering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.