zij, jij en ik, hethuishoudenvan.nl

Boekpreview: Zij, jij en ik van Julie Cohen

Leestijd: 2 minuten

Boekpreview: Zij, jij en ik

Julie Cohen

Het is bijna vakantieperiode en dat kan ik in mijn mailbox wel merken. De ene boekaankondiging na de andere siert mijn mailbox. Maar deze viel bij mij toch wel het meest op: Zij, jij en ik van Julie Cohen.

 

zij, jij en ik, hethuishoudenvan.nl

 

Je mag een boek niet beoordelen door zijn omslag, maar deze omslag zegt wel heel veel. Een prachtig kleurig en warme omslag, die mijn lezersbloed sneller doet kloppen. Een boek waar ik in de boekwalhalla dan ook direct op af zou stappen, zonder dat ik ook maar een idee heb van de inhoud.

Op 18 april kwam het boek Zij, jij en ik uit, een even hartverwarmende als hartverscheurende roman over drie generaties vrouwen. Auteur Julie Cohen schrijft net zulke heerlijke boeken als Jojo Moyes en Liane Moriarty.

Sinds het overlijden van haar zoon Stephen, tien jaar geleden, heeft Honor nauwelijks contact met diens vrouw Jo en haar kleindochter Lydia. Maar als Honor haar heup breekt, ziet ze zich gedwongen tijdelijk bij Jo in te trekken. Een ongemakkelijke situatie, want tussen Honor en Jo heeft het nooit geboterd en Lydia is inmiddels een nukkige puber. Bovendien zijn ze alle drie meer bezig met dingen voor elkaar geheim te houden dan met elkaar steunen. Is dit het laatste zetje dat deze familie uit elkaar drijft, of weten ze elkaar weer te vinden?

Julie Cohen

Hethuishoudenvan.nl, Julie Cohen

 

Julie Cohen groeide op in Amerika maar werd tijdens haar studie verliefd op Engeland. Sindsdien woont ze daar, met inmiddels een man, een zoon en een hond. Van haar hand verscheen eerder De stunt van haar leven, die tevens per 18 april opnieuw in een zomers jasje in de winkel ligt.

 

 

 

Persoonlijk ben ik, naast Young Adult en fantasy boeken, erg fan van de schrijfstijl van Liane Moriarty. Dus ik denk dat dit boek bij mij ook zeer in de smaak zal vallen. Ben jij benieuwd naar het boek? Lees hier dan een leesfragment. 

Zij, jij en ik van Julie Cohen is nu in de boekwinkel en online te krijgen voor €19,99.

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.