Gadgets Lifestyle

Chocolade Snor

Leestijd: 1 minuut

 

 

Bijna een jaar geleden lanceerde Uitgeverij Snor haar melkchocoladelijn. Wegens groot succes besloot Snor het chocoladeassortiment uit te breiden. Nu voert Snor naast melk ook pure chocolade. De permanente ‘chocoladecollectie’ bestaat nu uit zeven repen plus de kerstcollectie. Deze worden inmiddels door heel Nederland en België verkocht bij Sissy-Boy, cadeau- en boekwinkels en bij de Bijenkorf. Ook blijken de repen een origineel relatie-/eindejaarsgeschenk. De nieuwe ‘Merci’, zo wordt ie ook wel genoemd.

reep hoera

 

Bijzonder en vernieuwend is de ingestoken kaart, waar je je eigen boodschap op kunt schrijven om zo je eigen persoonlijke cadeau te maken. De chocoladerepen zijn verkrijgbaar in melk en puur, met als tekst: ‘Sterkte’, ‘Relax’, ‘Bedankt’ en ‘Hoera’. Ook is er in melk en puur een kunstig vormgegeven kerstreep met de tekst ‘Merry X-Mas’, mét glitters op de doos. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de repen te personaliseren.

 

reep merry xmas

De flinke 200-grams chocoladereep is UTZ-gecertificeerd en met de prijs zit het ook wel Snor, voor € 4,95 heb je een originele Chocoladereep.

 

Zou jij de Merci inruilen voor de kleurige Snor reep?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.