Chocolade Snor

Leestijd: 1 minuut

 

 

Bijna een jaar geleden lanceerde Uitgeverij Snor haar melkchocoladelijn. Wegens groot succes besloot Snor het chocoladeassortiment uit te breiden. Nu voert Snor naast melk ook pure chocolade. De permanente ‘chocoladecollectie’ bestaat nu uit zeven repen plus de kerstcollectie. Deze worden inmiddels door heel Nederland en België verkocht bij Sissy-Boy, cadeau- en boekwinkels en bij de Bijenkorf. Ook blijken de repen een origineel relatie-/eindejaarsgeschenk. De nieuwe ‘Merci’, zo wordt ie ook wel genoemd.

reep hoera

 

Bijzonder en vernieuwend is de ingestoken kaart, waar je je eigen boodschap op kunt schrijven om zo je eigen persoonlijke cadeau te maken. De chocoladerepen zijn verkrijgbaar in melk en puur, met als tekst: ‘Sterkte’, ‘Relax’, ‘Bedankt’ en ‘Hoera’. Ook is er in melk en puur een kunstig vormgegeven kerstreep met de tekst ‘Merry X-Mas’, mét glitters op de doos. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de repen te personaliseren.

 

reep merry xmas

De flinke 200-grams chocoladereep is UTZ-gecertificeerd en met de prijs zit het ook wel Snor, voor € 4,95 heb je een originele Chocoladereep.

 

Zou jij de Merci inruilen voor de kleurige Snor reep?

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.