Nintendo Switch
Gadgets

Coming soon: Nintendo Switch

Leestijd: 1 minuut

Eerder dit jaar maakte Nintendo bekend dat zij bezig zijn met een geheel nieuw concept: de Nintendo Switch, eerder bekend onder de codenaam Nintendo NX.

Nintendo Switch

En net zoals iedere andere Nintendo release beloofd de Nintendo Switch weer een prachtig innovatie te worden.  Vorige maand bracht Nintendo een prachtige trailer voor de Nintendo Switch en het beloofd heel wat te worden!

De Nintendo Switch is vanaf maart 2017 te koop. Ik denk dat ik dit jaar, opgevouwen in de handbagage van mijn lief, mee ga naar de CES in Las Vegas om de Nintendo Switch met mijn eigen ogen te zien en even lekker uit te testen.. (man! Ik mis de E3 bezoekjes)

Heb jij een game-console in de kast staan? Zo ja, welke?? #durftevragen

 

2 thoughts on “Coming soon: Nintendo Switch”

  1. Hi Angelique, Wat gaaffff! Ik snap het als je binnekort in opleiding bij houdini gaat. ^_~ En ik ben erg benieuwd naar je vervolg hierover. Thanx for sharing! Liefs, Mijntje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.