Nintendo Switch

Coming soon: Nintendo Switch

Leestijd: 1 minuut

Eerder dit jaar maakte Nintendo bekend dat zij bezig zijn met een geheel nieuw concept: de Nintendo Switch, eerder bekend onder de codenaam Nintendo NX.

Nintendo Switch

En net zoals iedere andere Nintendo release beloofd de Nintendo Switch weer een prachtig innovatie te worden.  Vorige maand bracht Nintendo een prachtige trailer voor de Nintendo Switch en het beloofd heel wat te worden!

De Nintendo Switch is vanaf maart 2017 te koop. Ik denk dat ik dit jaar, opgevouwen in de handbagage van mijn lief, mee ga naar de CES in Las Vegas om de Nintendo Switch met mijn eigen ogen te zien en even lekker uit te testen.. (man! Ik mis de E3 bezoekjes)

Heb jij een game-console in de kast staan? Zo ja, welke?? #durftevragen

 

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 171

2 gedachten over “Coming soon: Nintendo Switch

  1. Hi Angelique, Wat gaaffff! Ik snap het als je binnekort in opleiding bij houdini gaat. ^_~ En ik ben erg benieuwd naar je vervolg hierover. Thanx for sharing! Liefs, Mijntje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.