Contact

Hethuishoudenvan.nl
Leestijd: 2 minuten

Neem contact op met Angelique

Wat fijn dat je contact met mij op wil nemen. Hethuishoudenvan.nl is inmiddels een onderdeel van mijn eigen creatieve bureau AGY Solutions. Door ervaring, hard werken en positieve instelling, ben ik wie ik ben; creatief  en niet in een hokje te plaatsen. 

Mijn drive

Ik ben inmiddels de 40 gepasseerd en ben geïnspireerd geraakt door positiviteits goeroes en mindset creators. Midlife crisis? Zeker niet! Gewoon leef je mooiste leven!

Want hoe gaaf is het als je je nu beter en zekerder voelt dan 20 jaar terug?

Ik herinner mij nog de week van mijn 40ste verjaardag. Terwijl ik opmerkingen kreeg alsof ik al met 1 voet in mijn graf stond en clichés probeerde te ontwijken, voelde ik me beter dan ooit. Ik voelde me gezonder, fitter, gekker en ongecompliceerder dan ooit én had een partij ervaring in mijn Burburry tas, waar je ú tegen zegt.

  • Waarom moest ik me daar voor schamen?
  • Wat zei mijn leeftijd over mij?
  • En wie zag ik in de spiegel??

Als ik verder keek dan mijn neus lang was, zag ik eindelijk mezelf. Een vrouw van de wereld, doelgericht en zeker door alle ervaring die ik zelf had opgedaan en meegemaakt. Ervaringen die mij sterker hebben gemaakt. Ervaringen die mij zeggen: Jansen, je mag er zijn!

Via Hethuishoudenvan.nl hoop ik jou ook dat gevoel te kunnen geven! Met fijne tips, leuke lifestyle hacks en de meest komische verhalen over moederschap.

AGY Solutions

AGY Solutions HethuishoudenvanContactBlog

Naast content creator ben ik ook op creatief vlak werkzaam. Zoals je vaak op instagram kunt lezen ben ik eindredacteur van een lokaal magazine, tekenaar en denk ik graag mee over pr campagnes.

Samenwerken

Contact angelique hethuishoudenvan

Ik hou van samenwerken, want vaak kom je samen tot de leukste creaties en ideeën. Heb je een idee? Of heb je een vraag over het blog of over mijn portfolio? Of wil je graag weten hoe ik de pr of de review van jouw product aanpak? Neem gerust contact op met mij.

Ik ben bereikbaar via onderstaand mail formulier.

“If everyone is moving forward together, then success takes care of itself.”

Henry Ford

Gewoon mailen kan ook: info@hethuishoudenvan.nl

Daarnaast ben ik bereikbaar via

Facebook. Instagram. LinkedIn

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.