Iso beauty Plonter - hethuishoudenvan

De Iso Beauty Plonter

Leestijd: 2 minuten

Vorig jaar schreef ik al eens over de Plonter in het Latin Lifestyle magazine. Een geweldige anti-tangle borstel in prachtig mooie kleurtjes en het ligt heerlijk in de hand. Ik ontwar hier graag het lang, dunne, snel klittende haar van mijn dochter mee, zonder dat ze het uitgilt van de pijn. Gooi maar weg die anti-klit sprays die niet helpen!

Borstel maar raak!

Bijna Iedereen herkent het wel, een la vol met haarborstels, maar er is er geen een die echt voldoet. We hebben een ronde borstel om meer volume te krijgen bij het föhnen, maar ons haar wil nooit hetzelfde doen als bij de kapper. We hebben een grove borstel voor het ontklitten, maar die geeft al heel snel gebroken puntjes. Verder een aantal andere borstels en kammen om ons haar te stylen en een borstel met ionentechniek om ons haar te laten glanzen en niet zo statisch te laten worden. En dan nog al die kinderborstels in de diverse kleuren, maten en printen! Want ja… zoonlief borstelt zijn haar alleen maar met een ‘Cars’ borstel!

Iso Beauty heeft daar wat op gevonden. Zij hebben, naast goede, professionele en betaalbare stylingproducten zoals föhns en stijltangen, nu twee borstels op de markt gebracht die geschikt zijn voor iedereen en voor diverse handelingen. De hartvormige Beauty Plonter.

Iso beauty Plonter - hethuishoudenvan
Iso beauty Plonter

De hartvormige ISO Beauty Plonter is een haarborstel die zowel op droog als nat haar te gebruiken is. Door de slimme vormgeving ligt deze borstel goed in de hand. Het haar laat zich snel ontwarren. De Beauty Plonter is daarom ook uitermate geschikt voor haar dat snel in de klit zit – denk aan fijn haar of kinderhaar. En ook met nat haar heeft deze borstel geen enkel probleem. Het formaat is lekker klein, dus je kunt hem makkelijk meenemen in je tas. Ook is de borstel veilig te gebruiken voor hair extensions. De Beauty Plonter is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: wit, zwart en roze.

Wil jij de Plonter ook proberen? Je kunt ze deze week nog winnen via instagram of Facebook. Ik geef er 3 weg, dus kijk snel!

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.