Lifestyle

De lekkerste.. uh leukste filmtrailers voor 2016

Leestijd: 2 minuten

 

Ja! Ik ben een nerd! Ik weet t. Ik las vroeger al de X-men en Spiderman comics, speelde met de Transformers van mijn neefjes en wilde graag een actiefiguur voor mijn verjaardag in plaats van een Barbie. Maar dames, zeg nu zelf, met zoo veel testosteron, actie en sixpacks, willen we toch wel een beetje nedry zijn?

Komend jaar staan er weer heel wat fijne films op mijn verlanglijstje en ik kijk er altijd erg naar uit! Dus als mijn man het in zijn hoofd haalt om met zijn vrienden naar een van de onderstaande films te gaan… Dan is hij nog niet jarig!

 

X-men: Apocalypse

Marvel heeft de X-men films nieuw leven in geblazen door het verhaal vanaf het begin te vertellen. We kennen allemaal de oudere films met Hugh Jackman als Wolverine en onze eigen Famke Jansen als Jean Grey. Maar met de dood van Professor X, hield de verhaallijn op. Net als bij de comics zelf heeft Marvel besloten om een ander pad te volgen en onze superhelden te laten zien vanaf het begin. Voor de Die-hard fans was dat even wennen, maar ook deze trailer geeft maar weer aan dat de verhaallijnen prima op elkaar aansluiten en dat er “More”is, than meets the eye! Ik kan niet wachten!!

 

Tarzan (2016)

Met True Blood god Alexander Skarsgard. Moet ik nog meer redenen hebben om de film te kijken?
I rest my case..

 

Captain America: Civil War

Whaaaaaat?!? The Captain en Iron Man zijn geen besties meer? Hoe ga ik dat uitleggen aan mijn 4jarige zoon?!? (ja, ook hij is fan!)

Batman vs Superman

Voor mij was Christian Bale de ultieme Batman. Menig mensen zullen het wel of niet met mij eens zijn, maar zijn versie van Batman deed mij het meeste denken aan de Batman in de series van vroeger. Dus toen ik las dat hij het stokje over droeg aan Ben Affleck, had ik zo mijn twijfels. Ten eerste (nerd allert) heeft Ben al eens een ietwat matige versie van DareDevil neergezet. Dus het neerzetten van Batman is wel serious shhhht.. Ten tweede, hij is al eens een Superheld geweest, dus als je dan voor de tweede keer in de huid kruipt van een superheld, moet je het wel serieus goed doen. Toch ben ik intrigued en wil ik de film heel graag zien. Aan de trailer zal het niet liggen!

 

The Big Short

Brad Pitt, Christian Bale, Steve Carell en Ryan Gossling in een steengoede film over de neergang van de Amerikaanse huizen en credit bubble. Gaan ze shirtless, nope! Maar zeker een must-see!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.