De leukste kinderboeken voor de Sint

Leestijd: 2 minuten

Lieve Sinterklaas,

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor in de schoen? Of alvast aan het speuren voor pakjesavond? Kluitman uitgevers hebben  de leukste kinderboeken voor je op een rij gezet.
De geesten van Krakelia. Bezoek van oma 

€ 10,00

Leeftijd: 9+


Nu voor een actieprijs van € 10!
In Krakelia is iets bijzonders aan de hand. Eens per jaar, op 2 januari om middernacht, komen overleden mensen terug op aarde om oude bekenden te bezoeken. Voor Dieuwertje is het zover. Ze vindt het best griezelig, maar ook leuk om haar grappige oma weer te zien. Oma helpt haar met allerlei problemen zonder dat iemand het doorheeft en Dieuwertje krijgt een bijzonder kijkje in het verleden, het heden en de toekomst. Er is alleen één probleem: oma wil niet meer weg. Hoe komt Dieuwertje nu ooit weer van haar geestoma af?

Nieuwschierig? Lees hier het eerste hoofdstuk!

 

Bobbi viert sinterklaas omkeerboek (aan de andere kant Kerst)

€ 9,99

Leeftijd: Peuters en kleuters

Bobbi viert kerst/sinterklaas
Het ideale Bobbi-boek voor de feestdagen. Bobbi viert sinterklaas en Bobbi viert kerst in een omkeerboek. In Bobbi viert sinterklaas maakt Bobbi het hele sinterklaasfeest mee. Hij gaat naar de intocht van Sint, zet zijn schoen en viert pakjesavond.
1000 beestachtig goeie moppen

€ 9,99

Leeftijd: alle leeftijden

1000 beestachtig goede moppen
Met bijna 200 pagina’s en meer dan 1000 moppen!
Al jaren verzorgt Kees de Boer ‘de Moppentrommel’ in de Donald Duck. Bij iedere mop maakt hij een tekening waarin ook weer een grapje is verwerkt. Al deze tekeningen en moppen zijn verzameld in dit prachtig uitgevoerde, kleurige, grote moppenboek.

 

Pony´s zijn geweldig

€ 9,99

Leeftijd: 7+

Kyra's keuze
Op manege Appelbloesem komen paardendromen uit!
Lena verhuist met haar moeder van de stad naar een klein dorp. Daar gaat haar grote wens in vervulling: ze leert eindelijk paardrijden! Op manege Appelbloesem krijgt ze gratis les als ze meehelpt met allerlei klusjes en de verzorging van de pony’s. Lena is al snel stapelgek op de lieve pony Samson en ze weet één ding zeker: pony’s zijn nog leuker dan ze al dacht!

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 171

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.