Dinodetective

Leestijd: 2 minuten

Dinodetective

Leuke weetjes & feiten over de wereld van dinosaurussen

dinosDinosaurussen, menig kind (en volwassene) is gefascineerd door deze enorme wezens, die eeuwen geleden op onze planeet leefden. Zo ook mijn zoon. Vanaf het moment dat hij kon praten, waren dino’s – naast auto’s en superhelden – zijn meest favoriete speelonderwerp en zijn de Hulk en Iron Man al zo vaak de strijd aangegaan tegen de T-Rex die de hele stad wilde verwoesten. Maar nu hij ouders is wil hij graag alle feitjes weten, met dank aan grote vriend Freek Vonk. Dus loopt deze moeder nu 24/7 rond als een wandelende dino bibliotheek met aan de ene hand google en de andere een het dino stickerboek van Albert Heijn. Gelukkig heb ik nu hulp, want uitgeverij Kosmos komt met het interactieve kinderboek: Dinodetective.

dino-detective-cover

Wist je dat een T-rex maar liefst zes meter hoog en twaalf meter lang kon worden, of dat veel dino’s de respectabele leeftijd van honderd jaar bereikten? In het leuke kinderboek Dinodetective leren kinderen de meest verbazingwekkende feiten over dinosaurussen. Wat maakte een bepaalde dino bijvoorbeeld zo succesvol: was het hun pantser, hun gebit of toch iets anders?Wat maakte de ene dino snel en de andere supersterk?

dinodetective-1

Met de bijgeleverde loep kunnen kinderen zelf op zoek gaan naar de details. Naast de leerzame feiten is het boek voorzien van leuke activiteiten zoals een woordzoeker en een bordspel. Met Dinodetective hebben kinderen gegarandeerd uren speelplezier!

Dinodetective is het derde boek in de leerzame serie van Maggie Li. Eerder verschenen van haar hand Bodydetective en Insectendetective.

Dinodetective collectief

Dinodetective is vanaf vandaag te koop in de boekhandel. 

ISBN: 9789021564715

Prijs: €12,99

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.