Een bijna eindeloze afstand 3D omslag

Een bijna eindeloze afstand

Leestijd: 2 minuten

Met leesfragment 

Een bijna eindeloze afstand van Tahereh Mafi

Tahereh Mafi - hethuishoudenvan.nl
Foto: Taherehmafibooks.com

Dat Tahereh Mafi een van mijn lievelingsschrijvers is, is vast opgevallen. Net zoals ik de levendige fantasie van J.K. Rowling bewonder, bewonder ik ook de schrijfstijl van Tahereh Mafi. Zij kan toveren met woorden en zinnen op een manier waarop ik alleen maar kan dromen. Niet alleen in de Touching Julliette serie, maar ook met boeken van een heel ander genre zoals Welkwoud. 

In dit artikel staan links die verwijzen naar andere websites. Deze links zijn GEEN betaalde of gesponsorde links. Je kunt dus veilig klikken! 

Deel 4 van de Touching Juliette Serie: Heel me 

Nadat ik de Touching Julliette serie had verslonden, was er een hele tijd niets meer dat mij echt zo had geraakt. En toen ik las dat Tahereh zelf het gevoel had dat Juliette haar verhaal nog niet af was, was ik “over the moon”!  Op deel 4 van de serie, Heel me, had ik me zo verheugd dat ook deze binnen no-time uit was. Ik herinner me nog dat ik op vakantie, als een love-sick groupie (van 40.. shame on me), het internet afstruinde voor ook maar een glimp van deel 5. Maar helaas… 

Ze doet het weer!!! 

Maar nu heeft Tahereh het weer geflikt! Weer zit ik op het puntje van mijn stoel bij het lezen van het eerste leesfragment van haar nieuwe boek: Een bijna eindeloze afstand. Een roman, gebaseerd op Tahereh’s eigen verhaal:

Synopsis

Shirin is het zat om altijd maar aangestaard, beledigd of zelfs aangevallen te worden, alleen maar vanwege haar afkomst, religie en de hijab die ze draagt. Ze is er klaar mee dat mensen haar niet zien om wie ze is, maar altijd direct een oordeel klaar hebben.

Ocean James is de eerste persoon in tijden die haar echt lijkt te willen leren kennen, maar Shirin heeft de muur om zich heen zo zorgvuldig opgebouwd dat ze niet zeker weet of ze wel in staat is om hem af te breken.

Meer lezen?

Blossom Books heeft een stukje op hun Facebook pagina gezet. 

Meer boeken bekijken? Volg de speciale boeken-instagram van hethuishoudenvan.nl; @deboekenkastvan

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.