Fabylous

Leestijd: 2 minuten


Nagellakjes, ik hou er van! Alle soorten, kleuren en maten heb ik – tot ontsteltenis van mijn man – in mij kast. En als ik weer eens niet kan kiezen tussen een kleur, zie ik hem vragend kijken; ” Wat moet je toch met 12 kleuren rood?” Maar ik hou er van. Sterker nog, ik loop liever met ongekamde manen 😱🙈 dan met ongelakte nagels. Het staat verzorgd en “helemaal af”.  Jarenlang was het zelfs mijn trademark. Iedere dag kwam ik naar kantoor met keurig gelakte nagels, vaak in de zelfde kleur als mijn outfit of mijn schoenen. En als ik het eens was vergeten, dan kreeg ik daar gewoon commentaar op van mijn collega’s. 

Dus als een nagellak-o-holic als ik een mail ontvangt van een nieuw nagellakmerk, ben ik gelijk heel erg nieuwsgierig. 

FABY , een high fashion Italiaans nagellak merk dat is ontstaan in 2013, lanceert dit najaar een Nederlandse webshop. Het Italiaanse nagellakmerk, dat technische innovatie hoog op de prioriteitenlijst heeft staan, wist zich bij de lancering in Italië duidelijk te onderscheiden op de markt van professionele nagellakken. Nu is het tijd om de Nederlandse markt te veroveren.

Met een vernieuwde formule, vrij van schadelijke stoffen, lanceerde het Italiaanse FABY in samenspraak met Italiaanse fashion consultants een vaste collectie van 205 ‘European Classics’. Deze nagellaklijn valt niet alleen op door haar overweldigend aanbod aan kleuren, maar ook door een verantwoordelijke filosofie: voor FABY is de gezondheid van de consument, een eco-vriendelijke instelling en ‘cruelty free’ produceren belangrijke waarden. In de gehele productlijn van FABY – die bovendien 100% vegan is – wordt geen petroleumderivaten noch parabenen gebruikt en is 5-free.
Met deze gezondheids- en milieubewuste filosofie heeft het nagellakmerk ook Faby Nature ontwikkeld. Een nieuwe nagellaklijn met 87% natuurlijke ingrediënten. De collectie bestaat uit 6 stijlvolle en op de natuur geïnspireerde kleuren, in een formule die niet alleen de gezondheid van de nagellakdraagster vooropstelt, maar ook op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd wordt.
De vaste collectie is €13,00 per stuk en Faby Nature kost €16,00 per stuk. De nagellakken zijn nu verkrijgbaar in Nederland via www.fabyshop.nl

Uhhhhh… Ik ben heeeeel benieuwd! Want heb je die kleurtjes gezien?!?

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.