Filmtip: GORDON & PADDY EN DE ZAAK VAN DE GESTOLEN NOOTJES

Leestijd: 2 minuten

Oh wat zijn wij benieuwd naar de nieuwe avonturen van Gordon & Paddy!

Thuis zijn wij gek op films. Op regenachtige dagen kunnen wij, met hapjes en drankjes, ons heerlijk vermaken met leuke films in de Bios of installeren wij ons op de bank met een flinke dosis Netflix. 

Maar sinds een aantal jaar zijn mijn dochter en ik fan van films die je in filmhuizen ziet. Films waar niet heel veel commerciële aandacht aan besteed wordt maar die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. 

GORDON & PADDY EN DE ZAAK VAN DE GESTOLEN NOOTJES

Gordon en Paddy en de zaak van de gestoken nootjes is daar een van. 

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes Hethuishoudenvan.nl
Filmposter Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes 

Gordon is al jarenlang politie inspecteur in het grote Dierenbos. De pad leidt een rustig bestaan en denkt vaak aan zijn pensioen. Het is al bijna zover! Wel doen allerlei verhalen over een gevaarlijke vos de ronde.

Hoewel de geruchten steeds angstaanjagender worden, heeft niemand de vos de laatste jaren nog gezien.Op een witte winteravond krijgt Gordon bezoek van een eekhoorn. Er is iets verschrikkelijks gebeurd. Iemand heeft zijn hele voorraad noten gestolen. Hoe komt hij nu de winter door?

Als Gordon heel rustig zijn onderzoek opstart, ontmoet hij een slimme muis. Ze heeft geen naam, geen huis en geen werk. Gordon noemt haar Paddy, geeft haar een bed op het politiebureau en stelt haar aan als zijn assistent. Samen zijn ze een geweldig team. Met haar goede neus en snelle leervermogen lossen ze de zaak van de gestolen nootjes op.

Het was dit keer niet de vos en het lijkt duidelijk: Gordon kan met pensioen en Paddy wordt zijn opvolger.Ze is echter nog maar net begonnen of er is al weer een nieuwe zaak. Een ei uit het nest van de eksters ontbreekt. De bosdieren weten het zeker, nu is het wél de vos. Paddy wil graag bewijzen dat ze het helemaal alleen kan, maar dan worden er ook nog eens twee jonge dieren vermist. Ze vraagt de ervaren inspecteur Gordon om hulp en samen lossen ze de zaak op.

Had de vos er dit keer iets mee te maken?

GORDON & PADDY EN DE ZAAK VAN DE GESTOLEN NOOTJES is een leuke film voor alle leeftijden en is gebaseerd op het boek “Inspecteur Gordon – De Nootjesroof” van Ulf Nilsson en Gitte Spee. 

… Deze post is een samen werking met Film Inc

Ik verdien hier verder geen geld aan en er zijn geen betaallinks op de pagina. Veilig lezen en klikken dus 😉  Dus lees je verder?

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.