hethuishoudenvan - fotograferen

Foto op canvas

Leestijd: 3 minuten

De mooiste foto voor op de muur

Fotograferen. Ik doe het al jaren, maar pas de afgelopen 2 jaar ben ik me er weer echt in gaan verdiepen. Een mooie foto zegt zo veel!! Vroeger, toen ik een jaar of 13 was, wilde ik niets liever dan professioneel fotograaf worden. Persfotograaf, nog wel. Ik zag dat al helemaal zitten, om samen met mijn camera de wereld over te reizen en de mooiste foto’s te maken. En die foto’s werden dan gebruikt in kranten en magazines. 

Vandaag de dag worden mijn foto’s vooral gebruikt om de harde schijf van mijn computer te vullen of mijn instagram account bij te werken. Dus toen ik door De Fotofabriek werd benaderd of ik een van mijn foto’s op canvas wilde laten drukken…. 

… In onderstaande tekst staan links naar een gesponsord product.

was ik daar in eerste instantie wel een beetje sceptisch over. Ik word wel vaker door online fotobedrijven benadert en over het algemeen word ik niet heel erg blij van de software. Het is vaak te moeilijk of duurt te lang. Ik zit zelf vak hele dagen achter mijn laptop en heb dan ’s avonds geen zin meer om dat ding open te slaan om een fotoboekje of iets dergelijks te maken. Want zeg nou zelf, je wilt wel leuke foto’s in jouw fotoalbum of op jouw canvas. 

Verrassend

Ik besloot me er toch even in te verdiepen. Want mijn contactpersoon zei dat het ” echt heel makkelijk is” hoor! Tot mijn verrassing was de website van Fotofabriek inderdaad heel makkelijk te volgen.  De keuze in het assortiment is reuze! Wanddecoraties, fotoboeken, kaarten, kalenders, tegeltjes.. al de standaard opties zijn aanwezig. Maar Fotofabriek heeft nog zooo veel meer! Want hoe gaaf is het om jouw foto’s als een groep hexa’s op de muur te hebben?? 

Ik was om. En koos – hekel veilig – voor een canvas. 

Uploaden maar!!

Het uploaden ging snel. Eigenlijk veel sneller dan dat ik samen met manlief een geschikte foto had uitgezocht. Wij hebben samen altijd een enorme uitdaging; wat hij mooi vindt, vind ik afschuwelijk! En andersom. En alleen daarom al heb ik geen kunst op de muur.. 😉 Laat staan een groep hexa foto’s… 

Fotofabriek -hethuishoudenvan.nl foto, review
Foto’s uploaden vanaf Facebook of instagram? Ook geen probleem!

Easy-peasy

Maar goed, we dwalen af..  Het uploaden van de juiste foto(‘s) was zo gedaan. En dan volgt er een zee aan opties. 

Maak je namelijk een album, dan kun je er zelf voor kiezen om het boek automatisch te vullen. In mijn geval was dat niet echt nodig. Ik had een prachtige canvas te vullen. 

Maar zoals we tegenwoordig allemaal gewend zijn, kun je deze ook via de online editor aanpassen. Bijvoorbeeld door tekst toe te voegen. 

Foto, canvas, hethuishoudenvan
Leuke ideeën? 

Conclusie

Het maken van een canvas via Fotofabriek.nl gaat super snel. Het menu is makkelijk te volgen en binnen no-time had ik het resultaat op mijn beeldscherm. En ik vind het een pré dat je ook foto’s kunt uploaden via bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Want hoe leuk is het als je een leuke foto van jouw facebook-herinneringen of instagram dan nu op een snelle manier op papier krijgt? Of op een Hexa.. – ik moet toch nog eens met manlief gaan praten – . 

Het verwerken en verzenden ging ook heel snel. Binnen 2 dagen had ik het prachtig sterke canvas met de foto van mijn dochter in huis en kon ik deze ophangen. Uiteraard was zoonlief een beetje boos.. maar met deze snelheid, heb ik ook van een foto van hem een mooie canvas in huis. Nu alleen nog eens worden over wélke foto 😉 

Zelf proberen? Je krijgt nu een waardebon van 50,- bij jouw bestelling. Handig toch….


Foto, blog, hethuishoudenvan

Bovenstaand artikel is een samenwerking met Fotofabriek.nl

👋

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.