www.hethuishoudenvan.nl

Een foto afdrukken op hout

Leestijd: 3 minuten
Van vergeten foto naar uniek stuk op hout

Ik ben gek op foto’s maken. Ik zie bijna overal wel een fotomomentje in, tot ergernis van mijn man en kinderen. En als ik op vakantie ben en echt even de rust neem om een mooie foto te maken, ga ik echt los. Ookal sta ik met betraande ogen van angst – ik heb enorme hoogtevrees- op het topje van de berg.

Foto op hout

Eenmaal thuis van vakantie ga ik vaak weer snel op in het “gewone leven” en vergeet ik dat ik die ene foto heb gemaakt. Die foto die ik wilde bewerken of waar ik echt iets mee wilde doen. Dat resulteert vaak in een enorme fotobibliotheek die ik pas een paar maanden later ga opschonen.

Kerstdiner

Afgelopen zomer ging ik dat anders aanpakken. Ik zou alle gemaakte vakantiefoto’s direct in een boek plakken en dus begon ik met het aanmaken van mappen. Eenmaal bezig stuit ik totaal onverwachts -afgeleid- op een gezinsfoto die we tijdens de kerst hebben gemaakt. Een van de weinige foto’s waar we als een heel gezin op staan. Want zoals het bij de meeste gezinnen gaat, staat moeder gewoon achter de camera om de foto te maken. Maar deze keer niet. Deze keer stond mijn zwager achter de camera en het resultaat mag er wezen. Met veel plezier scroll ik door de foto’s van het kerstdiner. En vol verbazingg kijk ik naar de foto’s van de kids. Zijn ze zo veel verandert in een korte periode?

foto op hout www.hethuishoudenvan.nl

Een van de foto’s van ons gezin valt mij op. Het grappige koppie van mijn zoon en de lach van mijn dochter.. de ongedwongen ontspanning van ons allemaal, ik zie het er vanaf spatten en het doet iets met mij. In een opwelling besluit ik dat ik van de foto een vergroting wil. Ik wil dat moment , die emotie die ik voel als ik de foto zie, tastbaar maken. Maar een gewone uitvergroting… mwah.. daar heb ik al zo veel van liggen. Ik wil wat anders! En na een korte zoektocht kom ik uit bij www.fotoophout.nl.

De foto afdrukken op hout
foto op hout www.hethuishoudenvan.nl

Ik besluit de foto op hout te bestellen. Ik hou van hout. Hout leeft, hout heeft voor mij ook een bepaalde emotie. En tijdens het bestelproces besluit ik de foto een mooie whitewash finnish te geven. De kleuren schijnen dan nog beter tot zijn recht te komen. En de foto moet groot! Want ik heb al een mooi plekje bedacht bij de eettafel, boven het aquarium. Een plek waar we iedere dag samen komen als gezin. Dus een kleine houten foto zou zowel de foto als de plek geen recht doen. In mijn hoofd heb ik het hele plaatje al klaar. Nu maar hopen dat het eindresultaat is zoals ik denk dat ik het heb besteld.

foto afdrukken op hout

Na een paar dagen komt de foto op hout binnen in een enorme doos. Ik heb direct 2 kinderen die op hol slaan. Een grote doos betekend een uitpakmomentje en ze zijn inmiddels gek op “unboxen”. Ik kan ze geen ongelijk geven!! Eenmaal uitgepakt is het resultaat nog mooier dan ik al had bedacht. De kleuren zijn prachtig en het hout voegt echt een extra dimensie toe.

Uiteraard moet de foto direct op de muur! Nu hebben wij betonnen muren, waar amper doorheen te komen is en gelukkig hadden wij een voorziene blik toen wij hier kwamen wonen. Dus de prachtige foto staat nu op een fotoplank, boven de eettafel. Waar we de foto iedere dag kunnen bekijken.

foto op hout www.hethuishoudenvan.nl
Foto op hout. I love it!

Ik ben uiteraard heel erg blij met het resultaat. De foto op hout is relatief niet heel erg duur en aangezien je zelf de afbeelding kunt kiezen, nog origineel ook!

Bij de foto op hout wordt overigens ook bevestigingsmateriaal meegeleverd. Super handig als je geen keiharde muren hebt 😉

Wat doe jij met jouw foto’s?

Wil jij zelf ook een foto afdrukken op hout? Het is echt onwijs simpel en het resultaat is echt prachtig! Liever geen hout maar een strakkere foto aan de muur? Dan kun je ook kiezen voor een foto op forex.

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.