Vest Anti Radiation Technology producten (deel 1)

Leestijd: 2 minuten

Al een hele tijd vraag ik het mij af, wat hebben stralingsgolven – dus de straling die van jouw magnetron, tablet, smartphone etc. af komt, te maken met de “moderne” ziektes van nu. Zorgt mijn iphone nu voor kanker? Niemand is er nog voor de volle 100% achter, maar dat er een verband bestaat lijkt zeker.

 

Maar de moderne eclectische apparaten zijn inmiddels een deel van ons leven geworden en dat gaat niet zo maar veranderen. Want iedere dag komen we in contact met straling en zelfs als we onze mobieltjes en ipads vaarwel zeggen, zullen we nog steeds blootgesteld worden. Van kabels, telefoonmasten, draadloze apparaten, computers, magnetrons, noem maar op.

 

Vest Anti-radiation Technologies komt daarom met een sepciale anti-radiation line up dat bestaat uit telefoon hoesjes, headsets, laptop bescherming, een magnetron bescherming en denkt zelfs aan mama’s en ongeboren kinderen door een zwangerschaps band te ontwikkelen dat 100% stralingen tegen houdt.

vest Anti-Radiation Belly Band - White - S

In deel 1 laat ik je het telefoon hoesje zien.

iphone6_black_13_1 vest catalogue_007

 

De verpakking is duidelijk over nagedacht! Het ziet er prachtig uit en de gebruikte materialen geven duidelijk aan dat zij geven om het milieu.

Daarnaast staat het duidelijk op de verpakking aangegeven hoeveel straling er wordt geblokkeerd met het gebruik van het door jou gekozen product.

 

De inhoud mag er ook wezen!

De telefoonhoesjes, die tot 89% van de straling blokkeren hebben een mooi, strak design en zijn zeer degelijk. Er is duidelijk, en dat geldt voor alle producten, veel oog geweest voor design en kleur. Want de hoesjes zijn in diverse moderne kleuren te verkrijgen. Ik heb al veel telefoon hoesjes gezien op beurzen, maar deze zijn elegant, simpel en doeltreffend!

 

What’s in the box?

Naast de telefoon cover, vind je een scherm protector en een schoonmaakdoekje.

De telefooncovers zijn in diverse kleuren te verkrijgen en zijn nu nog alleen voor Iphone 5/5s, Iphone 6 en 6plus, Samsung Galaxy S5 en Samsung Galaxy S6 Edge verkrijgbaar.

De adviesprijs is Eur 39,99

Verkrijgbaar bij o.a. Gidget.nl en Bol.com