Gilmore Girls komen terug!!

Leestijd: 1 minuut

Je kent ze vast nog wel, de Gilmore girls. Dé must-see serie over Lorelai en haar dochter Rory Gilmore en het plaatsje Stars Hollow. Helaas stopte de serie in 2006.

 

Maar nu komen ze terug!

images_article_2015_10_19_GilmoreGirlsPizzaNetflix werkt aan een vervolg op de serie Gilmore Girls, wat een miniserie van vier afleveringen van negentig minuten moet gaan worden.

Dat meldt TV Line.
Netflix heeft al een deal met Warner Bros. en het script wordt geschreven door de maker van de originele serie, Amy Sherman-Palladino.

Gesprekken met de hoofdrolspelers lopen nog, maar naar verwachting keren de belangrijkste karakters, Lorelai (Lauren Graham), Rory (Alexis Bledel), Luke (Scott Patterson)  en Emily (Kelly Bishop), terug. Edward Herrmann, die Emily’s man en Lorelai’s vader Richard speelde, overleed begin dit jaar aan kanker.
Wij kunnen alvast niet wachten!!

Wil je vast een voorproefje van wat ons te wachten staat?

 

 

 

 

 

 

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.