hethuishoudenvan - 42 kaarsjes

Happy 42 kaarsjes-dag!

Leestijd: 2 minuten

Het is de dag voor mijn verjaardag, half 8 en 2 zenuwachtige kinderen staan naast mijn bed. Morgen blaas ik 42 kaarsjes uit. Wat een feest! En ze hebben zin in het feest en door hun aanstekelijke lach en enthousiasme, heb ik er ook zin in! Happy 42 kaarsjes-dag to me!

hethuishoudenvan - 42 kaarsjes
42 kaarsjes

Nou ja, feest… ik vier mijn verjaardag nooit heel uitgebreid met visite. Ik ben gek op spontane feestjes, maar verjaardagen vieren is niet mijn meest favo ding! In plaats daarvan gaan we altijd lekker de hort op. Even een dagje iets leuks doen met het gezin. Even een dagje “anders dan anders“. Wat er voor vandaag op de planning staat weet ik niet. Maar aan de opgewonden gezichten te zien, wordt het leuk!

42 kaarsjes www.hethuishoudenvan.nl

42 kaarsjes, een moment van reflectie. En wat voor een haha. Het afgelopen jaar was bewogen, chaotisch, maar met heel veel leermomenten. Zowel in mijn privé-leven als zakelijk heb ik heel veel nieuwe ervaring meegenomen. Nare momenten, die ik gelukkig kon ombuigen naar iets positiefs. Een opleiding waar ik veel tijd aan kwijt was, maar mij de tools (en het zelfvertrouwen) gaf om er nog meer uit te halen wat er in zat en een prachtige try-out van het Echt in Business programma van topper Charlie’s Kitchen. Een programma waar ik hals over kop, in een opwelling, aan mee heb gedaan, maar waar ik zo ontzettend veel van heb geleerd…

42 kaarsjes, al 4 jaar een blog, al 6 jaar zzp’er en alles loopt heerlijk door elkaar heen. Wat wil ik nou voor 2020? Wat zijn mijn doelen en wat wil ik in dit jaar bereiken? In de komende weken neem ik jullie mee in mijn plannen voor 2020. In mijn plannen voor dit blog en mijn persoonlijke doelen.

42 kaarsjes… ik blaas ze nog lang niet uit!

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.