Het is plan-tijd!

Leestijd: 3 minuten

Eerder had ik jullie al mijn top-agenda’s laten zien. Een van de beste agenda’s uit die reeks was wat mij betreft de Plan-point Organising agenda. Maar die hebben ook een home planner! En laat ik deze nu eens uit mogen testen!
Ik weet het, het is nog 2015. Dus het is nog wat vroeg om de planner uitgebreid te testen (dat komt echt nog) maar op het eerste gezicht, ziet deze planner er echt top uit! Het lijkt alles te hebben waar wij über drukke mama’s blij van worden.

homeplanner-2016

What’s in the planner

Volgens de makers is de homeplanner een praktische planner om het drukke huishouden efficiënt in te plannen. En dat zie ik! Alles wat je nodig hebt, lijkt er in te zitten. Een schoonmaak schema, om jouw huis optimaal bij te houden, een vakje om de boodschappen op te schrijven, speciaal vak voor klusjes of andere belangrijke zaken en je kunt zelfs al van te voren opschrijven wat er die week op het menu staat.
Het handigste van deze planner vind ik zelf de ruime indeling en de opzet. Voor ieder familielid heb je de hele week flink de ruimte om afspraken op te schrijven en dat zelfs op te splitsen in ochtend, middag en avond! Zo voorkom je priegelige, rommelige vakjes met informatie die je vaak toch niet meer kunt lezen. Daarnaast kun je gemakkelijk de planning vooruit invullen. Ik had altijd een week planner whiteboard van de Hema. Dat werkte prima, want ik was nog zorgmoeder en de kinderen waren nog erg klein. Meer dan “Creche” en “Ziekenhuis” kwamen er niet op. Maar nu de kinderen groter worden en ik weer voor diverse opdrachtgevers werk, merk ik dat de behoefte om alles zo goed mogelijk in te plannen erg groot is en dat het Hema bord (waar je overigens niet in vooruit kunt plannen) niet meer volstaat. Hierin zal deze planner echt een welkome aanvulling zijn.

homeplanner_2016-weekkalender

Extra’s

Daarnaast sta ik versteld van de vele extra’s dat deze planner te bieden heeft! Een boodschappenlijst (hoewel ik nog niet echt weet wat ik daar mee moet), Was tips, organisatie tips en trucs, tips bij eerste hulp en schoolvakanties en feestdagen, die je overigens ook al voorbedrukt in de planner kunt vinden, zijn maar een paar van die handige extra’s waar ik erg blij van wordt!

 

Oeh! En had ik al verteld dat er handige stickers bij zitten?? Stickers in de vorm van icoontjes; voor werk, verjaardagen, sport en ga meer even zo door! Persoonlijk moet ik deze heel hoog verbergen, anders zit mijn koelkast straks vol met deze stickers, maar ik vind ze handig!!!!

homeplanner-2016-opruimen homeplanner-2016-vlekkentips homeplanner-2016-schoolvakanties

 

 

 

 

Op eerste gezicht kan ik dus echt geen nadelen opnoemen, maar ik moet m nu nog in gebruik gaan nemen he! Meer daarover in januari!

 

Kun je niet wachten? Je koopt de planner hier

Posts created 171

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven