Hoe gaat het nu?

Leestijd: 3 minuten

Hoe gaat het nu?

Ischias of Hernia?

 

Ja, wist ik het maar… Het schijnt een hernia te zijn. Een acute nog wel.

De afgelopen weken vroegen veel van mijn volgers hoe het nu met me is. Dus ik dacht, laat ik even een update schrijven. Een eerlijke, rauwe update.

Ik zit nu al zo’n 1,5 maand thuis. En daar baal ik flink van. Opzicht vind ik thuis zitten niet zo erg, als ik wat om handen heb of als ik heerlijk een paar weken vakantie heb. Maar op dit moment voelt thuiszitten als een straf. Ik kan niets. Ik kan geen boodschappen halen, niet stofzuigen, niet mijn tuin op orde maken en al zeker niet mijn kinderen van school halen. En daar baal ik enorm van!

 

Vakantie

hoe gaat het nu? hethuishoudenvan.nlZeker omdat het vlak voor de meivakantie weer de goede kant op ging. Ik kon weer een beetje pijnvrij lopen en langzaam maar zeker kon ik weer wat kleine dingetjes in huis oppakken. Wij hadden in februari al een vakantie naar Duitsland geboekt en ik dacht dat ik daar wel weer verder op zou knappen. Dus gingen we op vakantie.

 

 

 

 

 

 

 

” Het gaat straks wel over” hield ik mezelf voor.

 

De reis heen was geen probleem. Het ging zelfs heel erg goed. Ik kon lekker zitten en tijdens onze stops liep ik weer normaal. Halleluja!! Och wat was ik blij. Eenmaal bij ons huisje aangekomen had ik wel wat last, maar na wat pijnstillers kon ik er wel weer tegen aan. Die avond gingen we lekker vroeg naar bed, zodat we de volgende dag de buurt konden verkennen. Wat hadden we daar zin in! Na 3,5 week de deur niet uit te zijn geweest was ik wel toe aan een lekkere normale vakantie met mijn gezin.

 

Comfortabel

Maar de volgende ochtend was het al weer raak. Na een redelijk nachtje slapen kon ik niet meer uit mijn bed komen. Ook na het innemen van mijn medicijnen werd het niet veel beter. Strompelend en huilend van de pijn kwam ik van het toilet af en liet ik me op het bed zakken. ” Het gaat straks wel over” hield ik mezelf voor.

Een uur later kon ik me met veel moeite aankleden en probeerde ik toch even bij mijn gezin te gaan zitten. Maar ook zitten op een standenstoel, met de rugleuning naar achteren en een extra kussentje in mijn rug hielp niet. Ik kon niet zitten zonder pijn. als ik ging hangen, deed mijn linkerbil pijn. Als ik ging zitten had ik extreme druk op mijn ruggraad en extreme pijn in mijn benen. Ik voelde me als behalve comfortabel.

 

hoe gaat het nu? hethuishoudenvan.nl

Weg

Die middag wilde ik toch even weg. De buurt verkennen met de auto. Maar ook dat was geen succes. Hoewel ik beter in de auto zat dan in de stoel, voelde ik me niet goed. Maar we waren op vakantie en ik zou niet de sfeer voor de anderen verpesten. Maar oh… wat had ik een pijn. Het liefste lag ik thuis in mijn bed. Maar ik was nu eenmaal niet thuis maar op mijn vakantie adres en ik zou deze welverdiende vakantie niet voor mijn lief (die echt heel, heel heel erg aan vakantie toe was) verpesten. We reden een stuk, stopte voor een drankje bij een restaurantje aan het water en de kinderen waren in een opperbeste stemming. Maar ook een drankje op het terras was een stap te ver. Dus liep ik langzaam richting auto terwijl mijn lief met de kids nog een stukje langs het meer gingen lopen. Maar diep vanbinnen wist hij het; Ze heeft te veel pijn om ergens van te genieten. En die avond maakte hij de beslissing die ik niet wilde maken: we gaan terug naar huis, punt!

Wordt vervolgd..

 

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.