In de bioscoop

Leestijd: 3 minuten

 

Ik word zo bij van het huidige bioscoop aanbod… Er is zooo veel te zien en er is zooo weinig tijd!

Natuurlijk weten jullie allang dat ik een enorme nerd ben. Ik hou van comics, gadgets en sla het liefste films als “Philleine zegt sorry” in de bioscoop over om me te scharen achter een hele hoop Start Wars lovers.  En  daar schaam ik mij helemaal niet voor!

Ik kijk daarna thuis wel weer naar andere films.  Maar wanneer ik in de bios zit, is voor mij het ultieme bioscoop gevoel, het gevoel dat ik in de film wordt gezogen. De special effects, de geluidstrillingen en  een hele grote bak popcorn maken mijn avondje uit tot een topavond. Om daarna met mijn lief de film uitgebreid te recenseren op de terugweg naar huis.

Dus de films die ik zeker niet over zal slaan zijn:

 

Batman vs Superman

BATMAN vs SUPERMANAl eerder heb ik jullie de trailer laten  zien. Ik ben voornamelijk heel er benieuwd naar Ben Affleck als Batman. En verder, tja… Sinds ik de eerste series van Batman en Superman (met Dean Cain als Superman) had gezien op tv, ben ik fan en ruilde ik graag mijn Barbies in voor een comic.

Batman vs Superman draait nu in de bioscoop

 

 

 

 

The Divergent Series: Allegiant

Allegiant

 

The Divergent films zijn, net als de Hunger Games, gebaseerd op de boeken van Veronica Roth. Heb je de boeken gelezen? Dan ben jij, net als ik, misschien wel heel erg nieuwsgierig over hoe de schrijvers van  de film om gaan met de gebeurtenissen in het boek. In het boek leidt Veronica Roth mij regelmatig ademloos door de avondturen van Tris en Four. De liefde van Four voor Tris laat mijn hart sneller kloppen en de moed van Tris is een rode draad door vele levens.

In het derde deel van The Divergent Films betreden Tris (Shailene Woodley) en Four (Theo James) een nieuwe wereld die gevaarlijker is dan ooit tevoren. Na de schokkende onthullingen in Insurgent moet Tris haar vertrouwde leven en familie achterlaten en met Four voorbij de muur die Chicago omsluit vluchten.

Mocht je de boeken nog moeten lezen, dan raad ik je aan om dat eerst te doen. Het is namelijk altijd zo veel leuker om eerst jouw eigen fantasie de vrije loop te laten, voordat je het op het witte doek ziet. Maar zien, JA! DOEN!  Allegiant is nu in de bioscoop.

 

The Huntsman: Winter’s war

the-huntsman winters war-movie-540x317The huntsman; Winter’s War is het vervolg op de film “Snow White & The huntsman” Een film, gebaseerd op het boek van Lily Blake, met in de hoofdrollen Chris (Thor) Hemsworth als de Jager, Kirstin Steward als Snowwhite en Charlize Theron als Evil Queen.

In de spectaculaire actie-avonturenfilm THE HUNTSMAN: WINTER’S WAR keren Chris Hemsworth en Charlize Theron terug als jager Eric en Queen Ravenna uit Snow White and the Huntsman. Ze worden bijgestaan door Emily Blunt en Jessica Chastain.

Na de dood van haar zus schakelt de jonge ijskoningin Freya (Emily Blunt) haar soldaten in om de magische spiegel voor haar te bemachtigen. Ze ontdekt dat Ravenna tot leven kan worden gewekt met de duistere magie van de spiegel en samen blijken ze machtiger te zijn dan de meest sinistere krachten die het land ooit hebben bedreigd.

The Huntsman: Winter’s War draait 7 april in de Bioscoop.

 

 

The Legend of Tarzan

Legend of tarzan

 

Ook hier had ik jullie al eerder over verteld en staat deze film erg hoog op mijn verlanglijstje. Niet alleen om Alexander Skarsgard als Tarzan. Maar de special effects (en nee dan beoel ik niet dat Alex zijn shirt uit trekt.. hoewel..) moeten heel erg goed zijn.

Voor The Legend of Tarzan moeten we nog wel even wachten. Die draait naar verluid komende zomer pas in de bioscoop.

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.