De kleine vampier - hethuishoudenvan.nl

De kleine vampier: de Filmeditie

Leestijd: 1 minuut

De Kleine Vampier

de filmeditie

Woensdag 4 oktober is de filmpremière van De kleine vampier, de eerste 3D-animatiefilm van Nederlandse bodem met stemmen van onder meer Buddy Vedder en Britt Scholte. Super leuk!!! En om dat te vieren verschijnt op 19 september  het boek van Angela Sommer-Bodenburg in een gelijknamige filmeditie, waarin je fenomenaal beeldmateriaal uit de indrukwekkende film kunt ontdekken.

Perfect voor de Kinderboekenweek en Halloween!

De kleine vampier - hethuishoudenvan.nl
Het verhaal

Ken jij het verhaal van ” De Kleine vampier” niet?
Anton houdt van griezelen en verslindt boeken over vampiers. Als hij er onverwacht één tegenkomt, is die toch heel anders dan hij dacht. De kleine vampier Rudolph is namelijk stoer, aardig en vooral ongevaarlijk.
Samen met Anton vliegt hij eropuit om zijn hele vampierfamilie te redden uit handen van de vampierjagers. Het wordt een avontuur vol actie, rondvliegende koeien en het meest betoverende vampierzusje van het heelal; een avontuur om in te bijten!


De kleine vampier behoort tot een van de populairste boeken uit de internationale kinderliteratuur. Wereldwijd zijn er meer dan 12 miljoen exemplaren verkocht in 24 talen en 30 landen.

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.