Lazy Sunday 

Leestijd: 2 minuten

Bij ons thuis is de zondag heilig. De enige dag in de week dat we absoluut niets hoeven te doen en we het liefste alle vier in de relax stand gaan.

Vroeger snapte ik daar niets van. Je had maar twee vrije dagen en die moest je optimaal benutten. Dus iedere dag werd vol getopt met activiteiten.  Maar sinds ik een gezin heb, is dat optimale benutten omgeslagen in optimaal genieten. Van de dag, van elkaar en van het idee dat er een dag is waarin je echt niets moet.

Niets is dan zo lekker als op een druilerige zondag rondhangen in jouw huispak en voor een dag alle beslommeringen van een drukke werkweek te vergeten.

Met deze items, kan mijn zondag niet meer stuk! Wat jij?


1. Een heerlijk zacht huispak van Miss Davenport . Zelfs onverwachte visite zou je in dit pak zonder moeite kunnen ontvangen.

2. Een goed boek hoort bij mijn relaxdag. Dan vergeet ik even helemaal de realiteit.

3. Oh als ik hier toch eens de ruimte voor had, dan zou ik nooit meer op staan! Een Japanse Kotatsu, een verwarmde bedbank met een tafeltje. Je kunt gewoon languit liggen en relaxen!

4. Heerlijke warme sloffen zijn bij mij thuis een musthave. Naast mijn nagellak, boeken, gadget en schoenenverlaving vind ik dat je niet genoeg pantoffels kunt hebben…

5. Clipper is op het moment mijn thee merk. Clipper Zen Again thee, is  een zalige zachte biologische thee met een melange van citroengras, eukaliptus en Ginko infusie.

6. Een zo’n heerlijke thee kan natuurlijk niet in een gewone mok. Voor een extra relaxt gevoel, schenk je de thee in een luxe kop en schoteltje. Dit exemplaar is van ontwerpster Christina Re en niet in Nederland te koop, maar als je van een beetje glam houdt, hou dan dit merk goed in de gaten!

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 171

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.