footy hethuishoudenvan.nl
Gadgets Win

Let’s play Foooty

Leestijd: 3 minuten

Let’s play what?? Foooty! Google Foooty en binnen 1 minuut word je blij van alle leuke vrolijke afbeeldingen van dit leuke hebbedingetje.

Foooty
De mogelijkheden zijn ongelimiteerd

Foooty is een hele leuke Nederlandse uitvinding. Je neemt een aantal kleurige strikvormige vormpjes, puzzelt ze in elkaar et voila; je hebt een hele leuke, maar ook zeker stevige voetbal om even lekker met je vrienden te ballen. Een voetbal die je naar ieder evenement mee kan nemen. Je kunt m namelijk na gebruik weer uit elkaar halen en in je broekzak stoppen. 


Foooty is voor vooral tieners een leuk en innovatief product. Zoon van 5 heeft, op aandringen van zijn 2 jaar oudere zus..en nog meer aanwijzingen van zus .. en nog meer aandringen van zus -zoon van 5 haakt af- de foooty inmiddels wel onder de knie. Maaar, het ging niet gemakkelijk. Zo merkte ook mijn vriendinnen, “die ook wel even die bal in elkaar gingen zetten”. Je moet er namelijk wel even een handigheidje in krijgen. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, is het een fluitje van een cent. Daarbij zijn de mogelijkheden te over! Want waarom zou je een grote voetbal maken, als je ook een paar kleine kerstballen kan maken voor in de kerstboom 😉 of schuif het over een lampje en creeer je eigen jouw eigen unieke lamp! Echt waar! 

Beeld: Foooty

De Foooty is beschikbaar in diverse leuke hippe kleuren. Wil je even kijken wat je nog meer met de Foooty kan doen? Kijk dan even op de site: www.foooty.com


Wil je zelf de Foooty uitproberen?

Dat kan! Wij mogen van Foooty een exemplaar weggeven! 

Wat moet je doen?

1. Like hethuishoudenvan op Facebook OF instagram;

2. Deel het bericht met je vrienden;

3. Laat ons weten waarom jij deze Foooty wil winnen. 

Op 31 december maken we de winnaar bekend. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.