Light-in-the-box

Leestijd: 3 minuten

Oh ik kan er zoooooo weinig aan doen.. Het is de schuld van die uberstylish inkopers van de Hema. Maar ie.de.re keer als ik voor iets onbenulligs de Hema in loop, kom ik terug met de leukste dingen! Dingen die ik eigenlijk helemaal niet nodig heb en waarvan ik uiteraard veel beter het geld op had kunnen sparen… Met het is ZO leuk!

mini gift boxjes. te leuk om niet mee te nemen!

Deze week is mijn lief jarig. En ik zou ik niet zijn, als ik niet helemaal uit pak. Dat doe ik al jaren voor mijn man en voor mijn kinderen. Zelf vier ik mijn verjaardag nooit, want tja… Ik ben nu eenmaal jarig tussen de verjaardag van mijn dochter en mijn zoon in, in een periode dat de Sint en de Kerstman net hun Biezen hebben gepakt. Dus pak ik uit op de verjaardag van mijn eigen gezin. Iets waar ik altijd al weken van te voren naar uit kan kijken.

en ook deze paperclipjes, kan ik niet laten liggen…

Nu is mijn man aan de beurt. Hij viert zijn verjaardag al jaren in intieme kring. Al die aandacht, daar houd hij niet van. Maar zijn b’day vieren met de kinderen is toch wel heel speciaal. Des te leuker is het voor mij – en inmiddels mijn aangestoken kinderen – om allemaal leuke dingetjes te plannen.

Dus wanneer ik de Hema in loop, voor super-papa-Kado papier, struikel ik bijna over een doos. De dame van de winkel is druk bezig met het hele assortiment aan te passen en mijn oog valt direct op deze prachtige light box. Een item dat al langer op zowel mijn, als mijn dochters verlanglijstje stond.


De light box is van een redelijk formaat, je kunt er 3 lagen tekst op kwijt. De letters worden er bij geleverd. En je kunt er nog een aanvullende set met light box cijfers en symbolen bij kopen.

ik mis alleen die tompouce, Hema!

Deze light box werkt op 6 AA batterijen (😁) en kost je dus geen extra energie.

Is ie niet super cute!  Ik ben bang dat deze na de verjaardag van mijn lief, verdwijnt in de kamer van mijn dochter. Die nu al likkebaardend op het ding staat te azen.

De light box is ALLEEN in de winkel te koope en kost €22,50. De extra symbolen kosten €4,-.

De cadeauboxjes zijn €2,-, het tafelkleed komt ook van de Hema en kost €9,-. En de paperclips zijn €1,50.

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 171

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.