Lifestyle Product reviews

Lunch met Goodbyn

Leestijd: 4 minuten

 

 

Na een week bijkomen van de eerste 6 weken van school, is het weer tijd om aan de slag te gaan voor mijn kinderen. Groep 3 valt niet mee en met een nieuw continue rooster is het allemaal weer even wennen.

 

“Wat een verademing!”

 

Vorig schooljaar waren de kinderen gewend dat ze tussen de middag naar huis kwamen om een broodje te eten. Ik had dan de tafel uitgebreid gedekt met brood, wat groente en fruit en ze vonden het heerlijk om even dat momentje thuis te hebben om te eten. Vaak kwam er dan ook nog eens een vriendje of een vriendinnetje mee om het feest compleet te maken. Dus toen wij hen vertelden dat dat vanaf dit schooljaar niet meer kon, was dat even slikken.

De Mepal Rosti lunchbox
De Mepal lunchbox. Helaas kan je hier weinig extra’s in stoppen, zonder dat het een kliederboel wordt.

 

 

Inmiddels, na 8 weken, weten ze niet beter. Maar iedere dag is het wel een gedoe om al het eten op een normale manier in die rugzak te proppen. Want we willen onze kinderen wel een fijne lunch mee geven! Maar met een 10-uurtje, 2 drinkbekers, een bomvolle broodtrommel en gelimiteerde ruimte in de karretjes op school, is er maar weinig wat ik mijn kinderen extra mee kon geven.

 

 

 

 

 

Tot ik op deze lunchboxen van Goodbyn stuitte! Deze prachtige boxen zijn oersterk, vaatwasser bestendig en 100% recyclebaar!

Goodbyn Bynto
Goodbyn Bynto
Goodbyn portions on the go
Goodbyn portions on the go

Wat een verademing is dit! Nu kan ik ze alles mee geven wat ik wil, zonder dat ik ’s middags het verwijt krijg dat het brood sompig is geworden van de komkommers en dat het extra snackje zat vastgeplakt aan het broodje, waardoor het beleg weer vies smaakte.

 

Kyra is gelijk verkocht als ze de roze Bynto box ziet! Het zijn de hartjes op de verpakking, de handige compartimentjes en – zeker niet te negeren – de geweldige roze kleur! Dus deze MOEST zij natuurlijk uitproberen!

 

Lunch full

 

De Bynto lunchbox is net zo handig als dat het er uit ziet! In het grotere compartiment kun je met gemak een broodje kwijt. In het midden zit een iets kleiner compartimentje. Hier zou je bijvoorbeeld een lekkere snack of een zakje koekjes kwijt, terwijl ik het kleinste compartiment graag gebruik voor groente of fruit.

 

On the go

 

De Portions on-the-go is een hele andere lunchbox. De box bestaat uit verschillende losse bakjes, die eventueel ook in het grotere bakje passen. Hierdoor kun je nu ook heerlijke salades en toppings meenemen. In Sam zijn geval is het brood! Maar de losse bakjes zijn groot genoeg om al het lekkers mee te nemen! Het nadeel vind ik, dat de bakjes los van elkaar zijn. Hierdoor vind ik het niet echt goed geschikt voor kleuters, die toch altijd wel iets vergeten mee naar huis te nemen. Maar als je zelf van een heerlijke salade als lunch wilt genieten, dan is dit zeker een goede lunchbox. En inmiddels zijn we er ook achter dat de Saoto soep ook best past! 😉

 

On the go 2

 

Conclusie

Al met al ben ik zeer tevreden met deze prachtige Goodbyn lunchboxen. Ze zijn inderdaad oersterk, het design is goed en de bakjes zijn goed te openen en – belangrijker nog- ook door kleine handjes te openen en te sluiten.

Ik ben enorm fan van de Bynto box. Dit omdat deze lunchbox diverse vakjes heeft maar uit één stuk bestaat en dit voor kinderen voornamelijk heel handig is. De lunchbox is handzaam, past in de rugzakjes en is shockproof. Daarnaast zijn de producten van Goodbyn 100% recyclebaar.

Je kunt beide broodtrommels kopen bij de Broodtrommelstore

Hoe nemen jullie de lunch mee? Laat een reactie achter op deze pagina!

 

 

One thought on “Lunch met Goodbyn”

  1. Mijn dochtertje blijft ook elke middag op school eten, en inderdaad het is altijd passen en meten om alles mee te geven wat t je wilt niet dat ze tekort komen 😉
    na t lezen van je blog ben ik enthousiast over de roze bento, echt iets voor me dochtertje!
    Nu gaat alles in een roze rosti mepal maar daar zit dan wel een scheidingswandje in.
    Meestal voor het fruit geef ik wat extra mee zodat ze wat te kiezen heeft 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.