Mag ik nog een hapje?

Leestijd: 2 minuten

banner nog een hapje

 

Kinderen die met een glimlach aan de eettafel zitten en alles eten… de droom van iedere ouder.
In de praktijk is dit vaak een hele uitdaging. Want wanneer kind nummer 1 eindelijk eens een hap groente naar binnen heeft geworsteld, zit kind 2 alweer te kniezen over de Quinoa die “het echt niet lust, hoor!” En dan de snelheid.. mijn jongste zit rustig nog een uur extra aan tafel, omdat hij echt ALLES interessanter vindt dan die drie overgebleven sperziebonen de hij van mij op MOET eten.

mag ik nog een hapjeOm de allerkleinsten zo veel mogelijk te laten proeven en eten moet je proberen dit tot een onderdeel van de opvoeding maken. Francesca van Berk noemt dit de culinaire opvoeding, een aanpak die ze heeft ontwikkeld toen ze zelf moeder werd. Haar zoontje, nu 4, geniet net zoveel van mosselen, sinaasappels en radijsjes als van een patatje. Want ook dat laatste hoort erbij. In Mag ik nog een hapje? beschrijft ze alle stappen van deze culinaire opvoeding. Het boek staat vol praktische tips en recepten voor het hele gezin, met aanpassingen voor de allerkleinsten.

  • Verschijningsdatum: 26-4-2016
  • ISBN: 978-94-005-0725-8
  • Aantal pagina’s: 192
  • Uitgever: Lev.

Waar wat dit boek toen die van mij zo klein waren?

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.