Mama van het Jaar

Leestijd: 2 minuten
Angela Schijf

Hieperdepiep hoera! We hebben een nieuwe moeder van het jaar! 

Want naast de “leukste moeder” Chantal Janzsen, staat nu Angela Schijf op het podium om de “moeder van het jaar”-award in ontvangst te nemen. Een Award dat door het blad Fabulous Mama in het leven is geroepen. En ieder jaar een bekende mama in het zonnetje zet. 

“Ik ben er blij mee, maar ik vind het eigenlijk ook geen verdienste”, zegt Angela tegen RTL.

Tja,  daar kan ik haar alleen maar gelijk in geven. Is het een verdienste om BN-er te zijn en kinderen te hebben?  Je hebt een drukke baan, kinderen om voor te zorgen en een huishouden te runnen. Maar geldt dat niet voor alle moeders? 

Begrijp mij niet verkeerd, ik vind Angela Schijf een prachtige en sympathieke vrouw. Maar ik kan zo al een hand vol met vrouwen opnoemen die in mijn ogen echt deze award verdienen. Want stel je eens voor (of misschien hoef je dat niet) dat je moeder bent van een al dan niet terminaal ziek kind. Als het leven dat je je altijd hebt voorgesteld ineens radicaal anders is, omdat jouw kindje geboren wordt met een handicap? Moeders die tegen wil en dank, vechten voor het leven van hun kind. Iedere dag niet alleen het gevecht aan gaan met de ziekte of handicap van hun kind, maar ook tegen artsen, verzekeringen, instanties die niet inzien dat jouw kind echt GEEN nummer is. En moeders die hun grootste geluk is afgenomen. 

Wat mij betreft zijn dat de echte mama’s van het jaar! En ik roep iedereen op om deze ouders eens in het zonnetje te zetten! 

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.