de waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen - hethuishoudenvan.nl

Meneer Monster & De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen

Leestijd: 2 minuten

Meneer Monster & De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen

Nu in het Theater

Het is de start van de kinderboeken week en dat is bij ons in Zaanstad toch altijd één groot feest. Want ieder jaar staat ons Zaantheater bol van spelletjes, verkleedpartijtjes, boeken, gezellige muziek en als klap op de vuurpeil een of twee prachtige voorstellingen (gebaseerd op een boek) die je voor een zacht prijsje kunt bezoeken.

Dit jaar was er voor de kleintjes “Ik zou wel een kindje lusten“, gebaseerd op het geweldige kinderboek van Sylviane Donnio. En de wat grotere kinderen konden voor 5,- naar de voorstelling van Meneer Monster & De Waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen. Een voorstelling dat uiteraard gepasseerd is op het immens populaire gelijknamige boek van Andy Griffiths en Terry Denton.

De keuze was voor mijn kinderen van 6 en 8 natuurlijk niet heel moeilijk. De Waanzinnige Boomhut it is!

Het theaterstuk

de waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen - hethuishoudenvan.nlAndy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?
Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd* en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Voor komend seizoen zet Meneer Monster samen met het Australische CDP Theatre Producers zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

De voorstelling heeft als doelgroep de hele familie met de leeftijd 5-12 in het bijzonder.

De conclusie

Het stuk is enorm herkenbaar voor de Waanzinnige Boomhut-fan. Een heerlijk hilarisch en compleet (gespeeld) chaotisch stuk, waarbij soms de tranen over je wangen lopen van het lachen. Het jonge publiek zat op het puntje van hun stoel en de Andy en Terry bleven maar aanwijzingen krijgen van de kinderen. Een heerlijk interactief samenspel, wat geen moment verveeld.

De Waanzinnige Boomhut is een must-see als je jouw kinderen wil introduceren met theater. Niets stilzitten, stil zijn of saaie bedoeling. Maar een hele leuke, interactieve, dolle show met nog gekkere acteurs! Ik zeg: Doen!

Voor een voorproefje van de Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen:

Voor meer info en speeldata kijk je op de website van Meneer Monster

Huishoudelijke mededeling: 

Ik wordt door geen van de genoemde bedrijven gesponsord. De linkjes in dit artikel zijn dan ook geen affiliate-linkjes en genereren bij mij geen inkomsten.

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.