Moordneigingen voor 8 uur

Leestijd: 3 minuten

Moordneigingen voor 8 uur

 

En het is gedaan met de vakantie! 6 weken lang hebben we geleefd in een lui lekker land, waar uitslapen, relaxen en vooral niets moeten de scepter zwaaide. Waar Netflix op de regenachtige dagen de beste vriend was van de kinderen en ons gasfornuis eens geen overuren draaide. 6 weken lang hebben we heerlijke avonturen beleefd. Leuke zakelijke ideeën konden eindelijk eens uitgewerkt worden. Heb ik als een malle mijn hele huis weer Kondi proof gemaakt en hebben we plannen gesmeed voor het komende half jaar. Plannen die je eigenlijk altijd vooral maakt in de vakantie, wanneer je je realiseert dat je het afgelopen half jaar gewoon echt een monster bent geweest voor jouw omgeving en dat je (met een wijntje op) eigenlijk een veel leuker persoon bent als je eens niet zo hoeft te haasten!

 

img_0972-2.jpg

 

Maar nu is het voorbij… die heerlijke vakantie. Het echte leven is weer begonnen. De super cape mag weer om en daarbij ook de stress van alle dag. Dat verschrikkelijke monster heeft toch weer van zich laten horen –daar gaat voornemen nummer 1-, want moeder moet natuurlijk wel weer op tijd naar het werk terwijl de kinderen dat nog niet zo zien. Die hebben natuurlijk nog even voordat zij weer naar school toe moeten! Dus, waarom mag kindlief geen Netflix kijken als ie net uit zijn bed rolt? Hoezo moeten we ineens opschieten in de badkamer? En wie bedenkt er dat we dan ook nog bij ons ontbijt moeten dooreten? “En mam? Het is enorm mooi weer nu hoor! Gaan we niet naar het strand?” – Nee kind… zei ze zuchtend, wensend dat het in de ZOMERvakantie gewoon ook ZOMER was. Want we zijn welgeteld 1x op het strand geweest en toen ik net mijn stoel neer plantte in het koele zand, stak de wind zijn kop op en konden we weer richting huis.

 

IMG_2984
Oh vakantie.. wat kan ik toch weer naar je verlangen!

 

Knarsetandend loop ik ’s morgens dus weer dat monster uit te hangen. Met dagelijkse moordneigingen. En ren ik ’s morgens weer met stoom uit mijn oren achter mijn gezin aan in gevecht met de klok.. en dan hoeven we nog niet eens op tijd in de klas te zitten!

 

IMG_3029
Wat een zaligheid toch, zo relaxt met zijn alle niets doen! Hier kan ik zo van genieten!

 

Wil je weten welke avonturen wij hebben beleefd de afgelopen weken? Hou de blog goed in de gaten! Oh en heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Vanaf september kom ik dan maandelijks in jouw inbox met de leukste blogposts, DIY en iedere maand een leuke freebee. Geef je nu op!

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.