Chalrose het huishouden van

Dit is DE Must-have tas!

Leestijd: 4 minuten

Een tas, meerdere gezichten!

Ik heb een soort haat-liefde verhouding met tassen. Ik vind een tas niet snel “bijzonder” genoeg en wanneer ik de tas wel mooi vind moet ik er een bank voor beroven. Dus wanneer ik deze tas tegenkomt op de Show Up beurs, weet ik dat dit de muts-have tas van het moment is!

De linkjes op deze pagina zijn geen betaalde linkjes

Een tijdje terug liep ik, samen met mijn lief, op de Show-Up om wat inspiratie op te doen. Daar hou ik van. Even browsen wat er dit seizoen hot is, waar ik graag over wil schrijven en nieuwe contacten op doen.

Chalrose_Tabichoice_tassen must have tas van het moment

Bijna per ongeluk liep ik de stand op van Chalrose. Ik had voor de webshop helemaal geen behoefte aan leren tassen, maar ik vond de kleur zo mooi van de tas die op de pop hing! Terwijl ik de tas bewonderde, begon de dame van Chalrose mij een uitgebreide uitleg te geven van de (in haar ogen) Must-have tas. Met één voet buiten de stand – had ik al verteld dat mijn lief mee was? En hoe staan jullie mannen erbij als je voor de (in hun ogen) miljoenste keer weer een tas of een paar schoenen staat te bewonderen? Zo stond die van mij dus ook! – en in mijn hoofd het “sorry, ik ben niet geïnteresseerd” riedeltje op het puntje van mijn tong, besloot ik haar toch even 5 minuten van mijn tijd te geven.

En boy-oh-boy.. daar.heb.ik.echt.geen.spijt.van.

Must have tas met een verhaal

Bij Chalrose draait het om de ideale tas. Pat en Marieke, de Nederlandse ontwerpers van de tas, wilde 1 duurzame, multifunctionele tas geschikt voor iedere gelegenheid, die kan worden aangepast aan jouw wensen, van shopper naar rugtas, mét of zonder click-voorvak – zodat je deze ook solo als los tasje kan dragen. Maar in 2014 wordt Pat ernstig ziek en komt te overlijden. Toch besluit Marieke door te gaan, en hoe! De eerste keer dat ik kennis maakte met Chalrose had ze nog een handvol tassen en accessoires. En nu, 2 jaar later, heb je volop keuze.

Een Chalrose Bag is een duurzame tas, van hoge kwaliteit, zonder gebruik van chemicaliën,  verrassend mooi in haar eenvoud.  Altijd met het uitgangspunt: Uniek als tas, desgewenst verrassend aangepast door er modieuze clicks aan te bevestigen, eerlijk gemaakt van vegetable leder. Iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij Chalrose is even belangrijk voor ons, daarom is onze slogan: We All deserve the best.

Dus kijk en oordeel zelf!

must have tas van het moment Chalrose: Een tas, meerdere gezichten! Hethuishoudenvan.nl
De diverse Click-on accessoires voor de IT bag!

Geen tijd

Ik ben verliefd op de tas. Niet alleen omdat het een prachtige leren tas is, in precies de kleuren waar ik van hou. Maar ook zeker om de diversiteit van de tas, de accesoires (Cliks, zoals zij die noemen) die je er bij kunt kopen, die de tas net even dat beetje extra geven. Sommige van die Clicks, kun je ook gewoon als armband gebruiken.

Daarnaast kun je er portemonnees aanhaken, die je ook weer heel makkelijk als aparte clutch kunt gebruiken. En (voor mij als drukke moeder niet geheel onbelangrijk) je kunt gewoon alles in de tas laten zitten, als je de tas transformeert! Want ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb ’s morgens echt geen tijd om uitgebreid van tas te wisselen.

Zo dus! Credits: Chalrose

Pricewise

Echt heel goedkoop zijn ze niet, je moet de tas meer zien als een “investment”stuk. En je kunt de tas natuurlijk altijd blijven oppimpen! En je krijgt er wel wat voor natuurlijk! De tassen kun je online bij kopen bij Chalrose.

Shop-Bags-Chalrose-hethuishoudenvan.nl
Chalrose tas: Prachtig, eenvoudig

Oeh… en hoe fijn….Van de shopper je kunt er ook een rugtas van maken!

Chalrose - hethuishoudenvan.nl
een rugtas en een shopper in 1. En ja, er kan ook een laptop in 😉

Angelique loves Chalrose

angelique jansen loves Chalrose hethuishoudenvan.nl

Of ik zelf de must-have tas heb? Hell ja! Ik heb een prachtige bruine tas, waar ik al een tijd heel dol op ben. De Chalrose must have is tot nu toe nog basic, maar ik heb binnenkort een feestje waar ik een mooie add-on bij kan gebruiken 😉 Oh en fun fact, ik kreeg er een sleutelhanger bij met een drukkerij die je aan de tas kan bevestigen. Ik ben dus nooit meer mijn autosleutel kwijt!

Heb jij een favoriete tas?

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.