My Little pony-on tour

Leestijd: 3 minuten

Vroeger, toen ik nog een klein meisje en geen tech-geek was, waren er twee wezens die ronduit favoriet waren: de troetelbeertjes en my Little pony. Vooral de laatste waren een echte aanwinst voor mijn redelijk uitgebreide speelgoedcollectie. Met hun prachtige zoete kleurtjes, geweldige tekentjes op hun flank en hun lange gekleurde manen waren ze voor mini-Angelique de perfecte maatjes voor mijn barbies en kon ik er uren mee spelen… En naar kijken! Nog jaren daarna kwam ik oude videobanden tegen met opgenomen tv programma’s.

Jaren lang heeft mijn moeder ze nog bewaard. Toen ik zelf een mini-me kreeg, wilde ik natuurlijk maar al te graag mijn eigen oude speelgoed delen. Maar helaas voor mij, had mijn dochter daar nul interesse in. De pony’s, zowel oud als nieuw, bleven in de kast en met het heuse ponyhuis werd niet gespeeld. Zij had liever een microfoon en een karaokeset en de mini Littlest Petshop figuurtjes.Tot dat haar broer per ongeluk de My Little pony serie had aangedaan…

Toen ik een uitnodiging kreeg voor de My Little Pony friendshipstour, was er dan ook geen twijfel mogelijk dat mijn dochter daar bij wilde zijn.

De My Little Pony Friendshipstour

Littlest Petshops move over! De My Little pony’s zijn BACK! En niet alleen in mijn huishouden. Hoewel ik in het begin wel moest wennen aan de animatie van My Little Pony 2.1.. Maar ja, ik ben dan ook 30ish…. 😉

Om de succesvolle comeback en vriendschappen te vieren rijdt de prachtig roze bus van de My Little Pony Vriendschapstour deze zomer Kris kras door Nederland. Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes worden uitgenodigd om samen met elkaar de beleving mee te maken. Kinderen gaan op de foto met My Little Pony, spelen leuke spelletjes en ontdekken alles over de wereld van My Little Pony.

De prachtige bus
En de binnenkant is net zo indrukwekkend!
Spelletjes doen!

Dus daar gingen wij! Zomers warm, op bezoek bij het promo team van My Little pony. Ik weet niet wie er meer voorpret had, maar ik kan je verzekeren dat er fladderende pony’s (vandaag even geen vlinders) aan te pas zijn gekomen.
Eenmaal aangekomen in Muiden, was de bus niet over het hoofd te zien. En hoewel ze voorzichtig, hand in hand met haar broer, richting de ingang liep, was ze compleet in de ban van de bus. Want, zo zei ze later, die bus wilde zij ook wel!

We werden hartelijk ontvangen door een dame van het promoteam. Omdat ze het zelf een beetje spannend vond, mocht haar broer -gelokt door het enige draakje van de pony’s- met haar mee. Hand in hand keken ze hun ogen uit. En toen zij eenmaal aan de beurt was, mocht ze met een klein groepje kinderen de leuke spelletjes doen, de bus van binnen bekijken waar de nieuwe Pony’s en merchandise te zien was, als My Little Pony op de foto en kreeg ze na de Tour een te gekke goodie bag mee.


De Vriendschapstour was een enorm leuke ervaring voor beide. Nog dagen hebben ze het over de Vriendschapstour gehad en de gemaakte foto’s hangen nog steeds op de koelkast. My Little Pony is het helemaal! Ook bij mijn zoon, die het waarschijnlijk nooit zal toegeven dat hij My Little pony net zo cool vind als Iron Man.

Heb je zelf ook een fan van My Little Pony? De Vriendschapstour is komende zomer op verschillende plaatsen te zien! Voor een volledig overzicht, ga je naar www.mylittleponyontour.nl.

Bewaren

Bewaren

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Eén gedachte over “My Little pony-on tour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.