Nieuw kids concept ‘Chez les 2 Grenouilles’ in centrum Amsterdam

Leestijd: 2 minuten

Nieuw kids concept ‘Chez les 2 Grenouilles’ in centrum Amsterdam

logo Chez les 2 GrenouillesUnieke combinatie van kinderfeestjes, workshops & kledingboetiek

‘Chez les 2 Grenouilles’ heeft recentelijk haar deuren geopend in hartje Amsterdam op Singel 276. Het kids concept van ‘Chez les 2 Grenouilles’ biedt kinderfeestjes en verschillende creatieve workshops aan voor kinderen van 3 tot 10 jaar in het gezellig ingerichte souterrain. Op de eerste verdieping vind je de boetiek waar een bijzonder biologisch kinderkledingmerk van een Franse ontwerper verkocht wordt: ’La queue du chat’. ‘Chez les 2 Grenouilles’ is het enige verkooppunt in Nederland van dit originele merk. Voor de Franse eigenaresse Neetha Senanayake is met ‘Chez les 2 Grenouilles’ een droom uitgekomen! Bij ‘Chez les 2 Grenouilles’ worden meerdere talen gesproken en de workshops hebben dan ook een meertalig karakter. Zo kunnen kinderen spelenderwijs kennis maken met andere talen en culturen op een manier die goed past bij hun belevingswereld.

 

 

Uniek Biologisch Frans kledingmerk
Chez les 2 GrenouillesOp de eerste verdieping van ‘Chez les 2 Grenouilles’ is de kinderkleding boetiek te vinden. Na de geboorte van Finley kocht Neetha de kinderkleertjes in Frankrijk en België omdat ze qua stijl, kwaliteit en kleurgebruik in Nederland niet kon vinden wat ze zocht. Neetha heeft enkele labels benaderd voor een samenwerking en heeft gekozen voor het bijzondere biologische label ’La queue du chat’. Dit label werkt
uitsluitend met organisch katoen en de productie wordt volledig uitgevoerd volgens Fair Trade principes. ‘Chez les 2 Grenouilles’ is het enige verkooppunt in Nederland van dit originele merk. De prijzen variëren van € 20,- tot € 75,-.

 

 

Workshops, Franse les & Drop Off Service
Naast diverse creatieve workshops voor kinderen, van ‘mini performer’, ‘craft atelier’ tot ‘little explorer’, geeft Neetha ook Franse les. Samen met haar team leert ze kinderen spelenderwijs Frans door de creatieve activiteiten, muziek en spelletjes. Met ‘Chez les 2 Grenouilles’ biedt Neetha kinderen daarmee de mogelijkheid kennis te maken met andere talen en andere culturen. Verder biedt ze ouders een ‘drop off’ service op bepaalde dagdelen waardoor ouders kunnen genieten van een vrije ochtend of middag terwijl hun kinderen zich bezig houden met allerlei leuke activiteiten. Neetha heeft ook aan de vrijdagmiddagborrel gedacht. Het bijwonen hiervan is voor ouders vaak moeilijk in te plannen. ‘Chez les 2 Grenouilles’ biedt voor ouders en kinderen een ideale oplossing.

Kinderen (6-10 jaar) kunnen op vrijdagmiddag tussen 16.00 en 19.00 opgevangen worden; ‘party time’! Zo hebben kinderen en ouders een top start van het weekend!

Dus, ben je in Amsterdam? Loop dan eens langs ‘Chez les 2 Grenouilles’. Zij zijn gevestigd op Singel 276, 1016 AC Amsterdam. Of bezoek ze op Facebook!

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.