Over Angelique

Hethuishoudenvan.nl
Leestijd: 3 minuten

40 and fabulous

De filosofie van Angelique? Bij 40 hoef je niet saai te zijn, niet afgeschreven te worden of als een vrouwelijke Al Bundy -ja mensen, die is van mijn tijd  – op de bank te hangen.

Angelique Jansen

Ik ben Angelique Jansen, 40-ish, moeder van 2, vrouw van, ondernemer, blogger en vlogger.

Mijn missie

Vrouwen van 40 en ouder laten inzien dat we echt niet afgeschreven hoeven te worden! Want hoe gaaf is het dat je je nu beter en zekerder voelt dan 20 jaar terug? Ik herinner mij nog de week van mijn 40ste verjaardag. Gek genoeg voelde ik me gezonder, fitter, gekker en ongecompliceerder dan ooit én had een partij ervaring in mijn Burburry tas, waar je ú tegen zegt.Waarom moest ik me daar voor schamen? Ik was eindelijk mezelf, doelgericht en zeker door alle ervaring die mij sterker hebben gemaakt. Ervaringen die mij zeggen: Jansen, je mag er zijn!

Maar dat is wel eens anders geweest. Tienerjaren waren rocky, twintiger jaren werden vooral gevuld met het zoeken naar mijn plekje in de maatschappij en de 30’s.. stonden voor persoonlijke uitdagingen, met hele hoge hoogten en diepe diepten. 

Hethuishoudenvan.nl
een van mijn meest favoriete quotes

Gelukkig is mijn motto altijd positief. Het belangrijkste is altijd dat mijn glas halfvol is, ondanks de chaos.

HET ONTSTAAN VAN HETHUISHOUDENVAN.NL

Mijn passie voor schrijven begon al jong. Ik herinner me nog mijn eerste handgeschreven roman. En toen onze dochter ziek werd, zocht ik een uitlaatklep en begon ik het schrijven weer op te pakken. Eerst op facebook, later met een tweewekelijkse blog bij Weekblad Vriendin. Met veel plezier heb ik een aantal jaar voor hen geschreven. En dat ging me makkelijk af. Na Vriendin volgde Latin Lifestyle Magazine en de Libelle. Maar naast schrijven “met een opdracht” wilde ik ook graag iets voor mijzelf. En zo is het huishoudenvan.nl ontstaan. 

AGY Solutions

Hethuishoudenvan.nl is inmiddels een onderdeel van mijn eigen onderneming AGY Solutions. Een creatief bureau, waarbij ik graag out of the box werk. Door ervaring, hard werken en positieve instelling, ben ik wie ik ben; creatief  en niet in een hokje te plaatsen. 

Wat doe ik zoal? 

Naast bloggen beheer ik voor mijn klanten Social Media en website, schrijf ik commerciële stukken en (seo) content. Daarnaast fotografeer en redigeer ik voor magazines. Tevens maak ik professionele flyers, posters etc en vind ik het ook heerlijk om lekker creatief te tekenen.

WIL JE MET MIJ SAMENWERKEN? 

Angelique Jansen - Hethuishoudenvan.nl 40 & fabulous

Gaaf! 

Zoals je hebt kunnen lezen zijn de mogelijkheden reuze! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of naar mijn werk? Stuur mij een mail  of ga naar de contact pagina.

Wil je toch nog meer informatie over Het huishouden van? Dan kun je via onderstaande knop mijn perskit downloaden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.