Over Angelique

Hethuishoudenvan.nl
Leestijd: 2 minuten

40 and fabulous

De filosofie van Angelique? Bij 40 hoef je niet saai te zijn, niet afgeschreven te worden of als een vrouwelijke Al Bundy -ja mensen, die is van mijn tijd  – op de bank te hangen.

hethuishoudenvan.nl angelique

Ik ben dus Angelique. Ik ben 40 en een beetje en ik voel me beter dan ooit! F*ing fabulous dus! 

Maar dat is wel eens anders geweest. Tienerjaren waren rocky, twintiger jaren werden vooral gevuld met het zoeken naar mijn plekje in de maatschappij en de 30’s.. stonden voor persoonlijke uitdagingen, met hele hoge hoogten en diepe diepten. 

Hethuishoudenvan.nl
een van mijn meest favoriete quotes

Gelukkig is mijn motto altijd positief. En is het glas halfvol, ondanks de chaos.

HET ONTSTAAN VAN HETHUISHOUDENVAN.NL

Het begon allemaal toen onze dochter ziek werd en ik een uitlaatklep zocht. Weekblad Vriendin wilde graag dat ik dat bij hen deed. En met veel plezier heb ik een aantal jaar voor hen geschreven. En dat ging me makkelijk af. Na Vriendin volgde Latin Lifestyle Magazine en de Libelle. Maar naast schrijven “met een opdracht” wilde ik ook graag iets voor mijzelf. En zo is het huishoudenvan.nl ontstaan. 

AGY Solutions

Hethuishoudenvan.nl is inmiddels een onderdeel van mijn eigen onderneming AGY Solutions. Een creatief bureau, waarbij ik graag out of the box werk. Door ervaring, hard werken en positieve instelling, ben ik wie ik ben; creatief  en niet in een hokje te plaatsen. 

Wat doe ik zoal? 

Ik beheer voor een aantal klanten hun Social Media en website, schrijf ik commerciële stukken en (seo) content, fotografeer en redigeer ik, maak ik professionele flyers, posters etc en vind ik het ook heerlijk om lekker creatief te tekenen.

WIL JE MET MIJ SAMENWERKEN? 

Angelique - Hethuishoudendvan.nl

Gaaf! 

Zoals je hebt kunnen lezen zijn de mogelijkheden reuze! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of naar mijn werk? Stuur mij een mail  of ga naar de contact pagina

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.