Play-Doh introduceert: Play-Doh Touch

Leestijd: 3 minuten

Play-Doh introduceert: Play-Doh Touch

Open een potje vol fantasie

Miljoenen kinderen over de hele wereld worden groot met Play-Doh: het superzachte boetseermateriaal dat zo lekker ruikt en zo veel kleurtjes heeft. Ook ik. Ik herinner me nog dat zo’n 30+ jaar geleden de groene “schoolklei” plaatsmaakte voor de geleurde potjes Play-doh.  Ook toen mijn broertje en zusje klein waren en zelfs nu nog is Play-doh de “king-of-clay”.

 

Play-doe touchMaar ook Play-Doh gaat met zijn tijd mee. Play-Doh introduceert nu de Play-Doh Touch – Breng ze tot leven Studio! Een geniale uitvinding waarmee je je zelfgemaakte Play-Doh figuren tot leven kan brengen in een virtuele wereld op je tablet of telefoon. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is de gratis app, waarmee je je creaties in het spel scant. Zo bouw je je eigen kleurrijke Play-Doh wereld, met huizen, bomen, planten, dieren, en personages… alles wat een kind kan bedenken.

Play-Doh Touch valt in de prijzen

De Play-Doh Touch Studio won bij de internationale introductie meteen een heleboel prijzen.

De jury’s zijn vooral positief over de manier waarop de Studio fysiek spelen naadloos combineert met digitaal spel en vinden het ‘de coolste nieuwe gadget van het jaar’. Ook is Play-Doh Touch dit jaar winnaar van de felbegeerde KAPI award!

Hethuishoudenvan.nl-play-doh touch
Het praat!
De Play-Doh Touch Studio transporteert al je creaties feilloos naar het scherm, als je ze op de Studio legt en inscant. De accessoires in de set bieden veel extra’s:  Met de Personagestempels kun je nieuwe vrienden maken die hun eigen wereld, persoonlijkheid en stem krijgen als je ze scant. Hoe meer figuren je zo maakt, hoe groter de virtuele wereld wordt. Met de Actiestempels laat je je creaties bewegen of kan je ze verdubbelen.

Play-doh toch spelen
Fantasie
De fantasie van kinderen is grenzeloos: Wordt het een vis met drie staarten? Een dansende ster, of een stoere auto? Hun zelfgemaakte figuurtjes krijgen een eigen leven in de kleurrijke wereld van Play-Doh. Zo kan je vlinder vliegen, je watermonster zwemmen, of je wandelt met je achtbenige fantasievriendinnetje door de kleurrijke wereld die je zelf hebt ingericht.
Play-doh
Met 3D Touch kan je bovendien de vorm van je figuurtje aanpassen, uitrekken en samenknijpen.
Klaar met spelen? Dan bewaart de app al je creaties en werelden, zodat je kind er de volgende keer weer lekker mee verder kan spelen.

  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Wij zijn heeel erg benieuwd bij hethuishoudenvan

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 171

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.