Product review: The REAL Winegums

Leestijd: 3 minuten

blue background both giftboxesThe REAL Winegums

 

Soms kom je een product tegen waar je vanaf het allereerste moment al fan van bent. Niet alleen om de prachtige marketing er achter (en ja, ik ben nu een maal een marketing junkie), maar waar vind je nu een snoepje met de smaak van jouw favoriete wijn?

 

Vinoos by AMS heeft het; The REAL Winegum! Een winegum met de smaak van Merlot of Chardonay, uitgevonden door twee ambitieuze Nederlandse dames met een passie voor wijn. In 2014 uitgeroepen tot Most original gift en ook het Rijksmuseum staat te popelen om met hen samen te werken. En daar houdt het vast en zeker niet bij op..

 

Ik was dan ook als een kind zo blij dat ik The REAL winegums mocht testen! En oh oh oh, het voelt alsof Sinterklaas voor de deur staat!

Mireille Reuling 5488

Het oog wil ook wat!

Wat mij gelijk opvalt is de verpakking. Een prachtig luxe afgewerkt doosje geeft mij gelijk al het gevoel dat ik een niche product in handen heb. De afbeelding op het doosje is ook perfect! Een kring van wijn siert de verpakking op zowel de Merlot als Chardonay variant.DSC_5849

Wanneer ik het doosje open vind ik aan de binnenkant een tekst die mij doet denken aan de achterkant van een wijn etiket. Briljant! De snoepjes zitten keurig verpakt in een luxe cellofaan dat is afgewerkt met een goudkleurige label.

Het hele product straalt luxe uit en klopt aan alle kanten! En ik kan niet wachten tot ik wat kan proeven!

 

 

En dan…. De smaak!

Ik ben al een hele tijd een rode wijn drinker en pas sinds kort ben ik een (goede) witte wijn gaan waarderen. Dus ik was enorm nieuwsgierig naar de smaak van The REAL winegums. Smaken ze nu echt naar wijn?

Dus wanneer de kinderen naar bed waren, ben ik er eens lekker voor gaan zitten. En ze smaken inderdaad naar wijn! Ze zitten uiteraard niet vol met wijn en hoewel de Merlot variant bij mij favoriet is, smaken ze beide naar wijn! De Chardonay vind ik persoonlijk wat zoeter van smaak. Maar de Merlot vind ik top! Hoe meer ik op het snoepje kauw, hoe voller de smaak wordt. En net als een goede wijn, blijft de smaak nog even hangen. Ik word hier HEEL blij van!

_DSC2454-7

En weet je waar ik ook blij van word? Ik kan de hele doos leeg eten, zonder dat ik daar dronken van wordt! Want ondanks de smaak, zit er 0% alcohol in de winegum. Dat is nog eens een wijntje!!

 

The REAL winegum is een bijzonder en origineel cadeautje, een prachtige relatie geschenk of gewoon een luxe verwennerij voor jezelf en jouw vriendinnen!

 

Je kunt The REAL winegum online kopen bij Vinoos by AMS voor €9,95 per doosje.

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.