Restaurant review – Mchi Amsterdam

Leestijd: 2 minuten

Voor de verjaardag van mijn lief, wilde hij lekker met zijn vieren uit eten. De kinderen vonden uit eten gaan ook altijd een feestje, dus daar gingen we! Op naar een restaurant die wij nog niet kende: Mchi in Amsterdam. Een prachtig restaurant, waar je de Aziatische eetcultuur kunt proeven.

Nu ben ik zelf geen fan van “met de auto naar Amsterdam”. Het verkeer en het parkeerprobleem zorgen er bij mij altijd voor dat ik af wil haken, om maar te zwijgen van de parkeer kosten. Maar met een Restaurant in het hippe IJburg, durfde ik het aan. En warempel! We konden heel luxieus voor de deur parkeren,

 

Sfeer

 Eenmaal binnen werd ik blij van de sfeervolle en luxueuze uitstraling. Gouden en zilveren muren, mooie goedgeplaatste sfeerlichten, prachtige stoelen en banken en mooie subtiele accessoires maken het helemaal af. Ik ben blij verrast en hoop van harte dat het eten minstens zo verfijnd is.
De bediening is keurig. Modern maar netjes en correct. En direct bij binnenkomst worden wij keurig naar de tafel gebracht en wordt ons uitgelegd wat het menu voor ons in petto heeft. Voor de kinderen kunnen we kiezen, houden ze van Aziatische hapjes – dan kunnen we kiezen uit a la crate – of misschien willen ze wel gewoon een kinder menu, wat bestaat uit een box met rijs, kip, kroepoek en een presentje. Onze kinderen zijn dol op Aziatisch en dus kiezen wij voor a la crate. Aangezien het Iens diner week is, kiezen wij voor onszelf een 3 gangen verrassingsmenu en voor de kinderen a la carte.

Het eerste gerecht..


Wauw! Heerlijke, superverse sushi. Ik heb regelmatig sushi gegeten, maar dit was een van de beste sushi die ik ben tegen gekomen. Prachtig van kleur, subliem van smaak!

Ook de daaropvolgende gerechten waren heerlijk! En we hebben oprecht genoten van het eten wat Mchi voor ons had geserveerd. De rijke Aziatische smaken, geserveerd op mooie simpele borden, hebben ons doen verlangen naar meer! En we zullen hier zeker terug komen, ookal is het allee al om de sushi met zalm en mango te proeven…

Mchi komt op ons over als een zeer toegankelijk en kindvriendelijk restaurant, waar service nog hoog in het vaandel staat. Wat mij betreft krijgt het eten een dik verdiende 8,5!

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 168

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.