Restore-Me-Instapram Hethuishoudenvan.nl

Restore Me

Leestijd: 2 minuten

Deel vier van de Touching Juliette serie

Leesfragment en cover nieuwe boek van Touching Julliet serie bekend!

“Restore me” komt er aan.. “Restore me” komt er aan…

Het is bijna kwart voor 7 ’s ochtends en ik mag nog 3 minuutjes in bed liggen. Omdat mijn dochter naast mij nog zalig ligt te slapen, doe ik niet direct het journaal aan. Dus pak ik mijn telefoon en tik ik instagram aan. Dat was de beste zet ooit, voor 8 uur ’s morgens! (Restore me komt er aan!)

Voor mij staat de prachtige nieuwe omslag van het nieuwe boek van Tahereh Mafi: Restore Me, het langverwachte 4de deel van de Touching Juliette serie.

Restore-Me-Instapram Hethuishoudenvan.nl

Oh wat een beauty van een cover! Als je een stukje van het boek wil lezen, lees dan even verder..

Touching Juliette

Restore me tahereh mafi hethuishoudenvan

De Touching Juliette serie heeft mij, tot op de dag van vandaag, gegrepen. Niet alleen door de prachtige covers van de boeken, maar ook zeker door de schrijfstijl van Tahereh Mafi en de avonturen van Juliette en haar vrienden. En nu komt daar een vervolg op! Het verhaal was nog niet klaar, Juliette en haar vrienden hadden nog veel meer te zeggen en te delen.

Tahereh Mafi

Tahereh Mafi - hethuishoudenvan.nl restore me
 Foto: Taherehmafibooks.com

Het eerste deel van de serie, Vrees me, was het schrijfdebuut van Tahereh Mafi. Een schrijfster die mij met haar eerste penstreek in haar macht had, wat een tovenares met woorden. Haar prachtige schrijfstijl kon ik nergens mee vergelijken en sleepte mee in de wereld van Juliette.  Al snel volgde de rest van de boeken uit de trilogie; Breek me en Vertrouw me.  Tussendoor schreef ze twee novelles in de serie: Verwoest me (vanuit het perspectief van Warner) en Versplinter me (vanuit het perspectief van Adam). In 2017 werd bekend dat ze nog drie delen in de serie zal schrijven (YAY!).

In de tussentijd schreef ze ook nog het moderne sprookje VerdermeerHet laatste boek, Welkwoud – wat zich overigens in het zelfde universum afspeelt als Verdermeer, maar met andere hoofdpersonen, komt in nove,ber van dit jaar uit.

Leesfragment

Op de website van EW.com kun je een leesfragment vinden van het boek… en oh.. ik kan bijna niet wachten tot Maart 2018!

Heb jij de boekenserie van Touching Juliette al gelezen?

Laat hier onder weten wat jij er van vond.

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.