Round ‘n’ round: Oil of Olaz reinigingsborstel

Leestijd: 2 minuten

Ik ben altijd erg gesteld geweest op mijn huid. Maar de laatste tijd merk ik toch wel dat mijn huid ook wat ouder wordt. Wat fijne lijntjes, vergrootte poriën en wat ik het vervelendste vindt: het leek alsof mijn make-up op een gegeven moment op mijn huis bleef zitten en korrelig werd. Mijn huidige gezichtsverzorging deed zijn werk niet meer. Tuurlijk, ik ben al 30-ish.. en hier en daar wat fijne lijntje is helemaal niet zo erg. Maar toch heb ik liever een wat gladdere huid.

Na wat research kwam ik uit op het 3zone reinigingssysteem van Oil of Olaz Regenerist. Een roterende borstel dat beloofd jouw huid 4x grondiger te reinigen.

Ik probeerde het een week.

 

Olaz doos

What’s in the box?

In de verpakking vind je een borsteltje, het reinigingsapparaatje, twee AA batterijen en een tube Skin Perfecting Cleanser. De Cleanser is een medium tube met een zachte exfoliant, die overigens best lekker ruikt.

olaz in de box

 

Hoe werkt het?

OlazIk was een beetje sceptisch over het apparaatje. Het is een klein, maar makkelijk hanteerbaar apparaatje dat alleen maar roterende bewegingen maakt. Er zijn meerdere gezichtsborstels op de markt, o.a van Philips en Clinique die een stuk duurder zijn. Dus ik verwachtte niet veel van deze van Oil of Olaz. Maar ik werd blij verrast!

De borstel is zeer zacht en de rotatiesnelheid aan te passen in twee snelheden. Dat is fijn, want om het borsteltje nu direct op warpspeed te keer te laten gaan op mijn gezicht, vond ik nog wat eng. Dat bleek ook toen ik bijna mijn ooglid mee scrubte. Ik moest nog even “oefenen”. Maar binnen no-time heb je het onder de knie.

Na de eerste keer schoonmaken met de borstel, voelde mijn gezicht echt schoon aan. Ik was blij verrast! Ook klein oneffenheden en kleine puistjes waren na 2 dagen verdwenen. Of de fijne lijntjes weg gaan, dat weet ik zo net nog niet. Maar al met al ben ik best te spreken over deze gezichtsborstel!

De prijs is ook best aardig, zeker als je de folders even goed in de gaten houdt. Want hij is regelmatig in de aanbieding. Ik vind het een fijn borsteltje, zeker als je net instapt in het “schoonmaken met een gezichtsborstel” en je niet zeker weet of het wel iets is voor jou. Persoonlijk vind ik een hele fijne manier van schoonmaken en ben bang dat ik snel toe ben aan een upgrade.

 

Heb jij al eens een gezichtsborstel gebruikt? Laat het ons weten!

 

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.