Sammy’s keuze: Kurio Watch

Leestijd: 2 minuten

 

sammys

De Kurio Watch is eigenlijk een zeer intelligent horloge voor kinderen vanaf 5 jaar. Deze smartwatch heeft vele functies. Naast een timer, wekker, kalender en rekenmachine bevat de slimme klok bijvoorbeeld een camera. Foto’s en filmpjes kunnen via een geïnstalleerd programma zelfs bewerkt worden.

 

 

 

 

 

 

kurio-watch-bl-product

Door de ruim twintig voorgeprogrammeerde apps en games biedt de Kurio Watch voor elk kind wat wils. Met de ingebouwde bewegingssensor zijn er games zoals Maze en Air Music te spelen. Een activiteitentracker zorgt er voor dat er veel sportieve spelletjes met deze smartwatch gedaan kunnen worden. Dit veelzijdige kinderhorloge heeft zelfs een vertaalapp waarmee je dertien verschillende talen kunt leren spreken. Met de gratis Kurio Messenger App kunnen (groot)ouders op hun smartphone of tablet berichtjes en foto’s ontvangen van hun (klein)kinderen (via bluetooth verbinding). De Kurio Watch met het hoge resolutie touchscreen is leverbaar in de kleuren blauw en roze. Al met al is het de ultieme smartwatch speciaal voor kinderen. 

kurio-watch-bl-3Veiligheid
De Kurio Watch is trouwens niet alleen zeer leuk voor kinderen, maar ook heel handig voor ouders. Veiligheid staat bij Kurio namelijk op nummer 1. Zo is er een SOS-app op dit veelzijdige horloge geïnstalleerd. Daarmee zet je als ouder belangrijke informatie in het horloge, zoals bijvoorbeeld de medische gegevens van je kind. Ook belangrijke contactpersonen zijn in deze smartwatch te zetten.

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.